Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

10. 9. 2008, 8:44
Beruška
2 mirek: Já jsem ale nehovořila o chození na laborky, kdy se komu zachce, nýbrž o přístupu některých k řešení problémů.
Bohužel ještě pořád existují lidé, kteří si před vámi nasadí masku anděla a budou se tvářit jako přátelé a potom zjistíte, že problémy, se kterými jste se jim svěřili, kolují jedním nejmenovaným kabinetem... A raději to utnu v tomto budě, přestože bych mohla dál pokračovat.
Neznám dostatečně detailně Patriarchův případ, abych mohla posoudit, kdo je v právu, nicméně s některými pasážemi jeho příspěvků se plně ztotožňuji.
10. 9. 2008, 8:06
B-) Cody (o99a), teď zrovna na ČVUT
(sem si vložte příspěvek na téma, že gympl by měl tohle škatulkování odstranit a odstraňuje ho, protože i dneska ve druháku na VŠ jdu na pivo radši s gymplákem - humanistou nebo gymplákem - matfyzákem než z ČVUŤákem [nic proti nim])

A až si sem ten příspěvek vložíte, tak si ho přečtěte, já jsem línej ho psát.
9. 9. 2008, 23:33
mirek (nt ntnu no alt64 surma)
2 Zuzana Vlčková:
Dobry den, dívám se na to, co jsem napsal a vůbec se nedivím, že se ptáte. Někdy bývají prsty rychlejší než myšlenka :)
To co jsem chtěl sdělit, bylo to, že typickou českou vlastností je tvoření všemožných skupinek a útvarů, které spolu drží za každou cenu a nepřijímají názory nikoho, kdo zrovna v jejich skupince není. Ale pro nějaký vývoj společnosti (a ta už může být definována jakkoliv ... ať už se jedná o stát, národ nebo třeba klidně i celý svět) je potřeba, aby se tyto segregované skupinky otevřely ostatním a vyměňovaly si s nimi informace a učily se z chyb jiných. Myslím že historie nabízí dostatek příkladů, proč by tomu tak mělo být.
Možná bych si trochu dovolil pochybovat o neexistenci té jediné společnosti ... v ideálním případě by opravdu měla existovat jedna skupina (všichni lidé), která by se měla snažit o vzájemný respekt jdoucí ruku v ruce s trvalým ekonomickým růstem ... ale oba víme, že takovýto model má daleko k uskutečnění (že by díky těm skupinkám? :) ).
Samozřejmě že skupinky musí existovat. Život bez nich by byl šedý a nudný. Ale (a to už je jenom moje domněnka) věřím, že kdyby spolu vzájemně komunikovali, bylo by to ku prospěchu všech zúčastněnách stran.
Doufám, že jsem Vám alespoň trochu nastínil svůj názor na věc.
S pozdravem

Mirek Surma
9. 9. 2008, 23:12
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Milý Mirku, nevím, zda budou ostatní čtenáři a pisatelé souhlasit s mou poznámkou, ale já se opravdu nedomnívám, že je jen jedna společnost, která by se měla společnými silami snažit dosahovat svých cílů. Můžete nám tu společnost definovat, prosím, abychom si to vyjasnili? A kterých cílů se bude snažit dosahovat?
To jen na okraj té diskuze o laborkách...
A také k té diskuzi na fóru, aby byla zajímavá a pestrá...
9. 9. 2008, 21:57
:-) Ivannahrad
forever
9. 9. 2008, 21:49
patriarch (yahoo com alt64 i_zahradka)
Malá rada na závěr, když něco napíšeš a pak refreshnes stránku tak ti to odešle podruhé, tak pozor na to
9. 9. 2008, 21:39
mirek (nt ntnu no alt64 surma)
2 beruska: za demokratický stát by jsme se snad ještě snad mohli považovat, ale za slušný rozhodně ne ... ale to už jenom na okraj.

PS: nedá mi to nevyjádřit se ještě k demokracii. Jde ruku v ruce z úctou a odpovědností ...nelze jí mít jenom plnou pusu a natahovat ruku. A demokracie rozhodně nespočívá v tom, že každý může chodit na laborky, kdy se mu to zrovna hodí. Takže pozor na to :)

a ještě pro Weathermana: skoro mě až zamrazilo s tím, ať VÁM neplním fórum ... to je opravdu neskutečné, jak pořád existuje my a oni ... My - Češi x Oni - EU ... My - gympl x Oni - ostatní. Jenom pro Tvoje dobro bude, když si uvědomíš, že je jenom jedna společnost a ta by se měla společnými silami snažit dosahovat svých cílů.

Je mi to skoro až líto, tak moc jsem se těšil na zajímavé diskuze a podměty od lidí, co jsou v podobné pozici jako já před pár rokama a namísto toho jsem se dočkal jenom osočení, že patřím někam jinam :(
9. 9. 2008, 21:23
:-D Weatherman
Co jsem říkal...
9. 9. 2008, 21:22
SPeedy (gmail com alt64 SPeedy CZE)
Myslím, že by se měli lidé k Ivanovi chovat lépe a vyhovět jeho žádosti !
9. 9. 2008, 21:21
:-) Rocky Brambora
Souhlasím s vámi. Ivane, tohle jsi opravdu přehnal.
9. 9. 2008, 20:44
Věra Scheirichová (seznam cz alt64 verasch)
Ach bóže, zase jsem předmětem sžíravé kritiky. Vysvětlím: není možné, aby ve fyzice bylo v jedné skupině 15 a v jedné 17 lidí, což se dnes stalo. Poslala jsem posla do druhé (té 17členné) skupiny, aby někdo přišel (přešel) k nám. Posel se vrátil s tím, že z přítomných z druhé party k nám nikdo nechce, ale Zahrádka prý se vyjadřoval už dřív, že se svou původní skupinou být nechce. Co bych nevyhověla. Jestliže tě to, Ivane, tak ranilo, sežeň si někoho, kdo si to s tebou vymění. Ale opravdu to nebudeme řešit do Vánoc.
P.S. Dovolila jsem vám už předloni rozdělit se jak chcete, i když by bylo tisíckrát jednodušší udělat v polovině seznamu čáru.
9. 9. 2008, 20:30
Beruška
Nemohla jsem přehlédnout právě probíhající diskuzi o o laborkách. Bohužel musím konstatovat, že s podobným přístupem na této škole jsem se již setkala. A nemyslím si, že by postižený měl být rád ,, za uvedení do skutečného života'' , alespoň dokud se považujeme za slušný a demokratický stát.
9. 9. 2008, 19:31
B-) Weatherman
A závěrem dva vzkazy:

2patriarch: Prosím odkaž mě na nějaké online fórum kde se něco bouřlivě vyřešilo...

2mirek: Jdi si hrát někam jinam a neplň nám tu zbytečně fórum...
9. 9. 2008, 19:27
B-) Weatherman
Co se týče rozdělování hodin, laborek, nevyhovujících kantorů a podobně, tak v těchto záležitostech je na přání studentů brán malý až žádný ohled. Pokud jsou přání/stížnosti podávány přes internet, jsou ignorovány zcela.
9. 9. 2008, 19:24
B-) Weatherman
Jen tak k probíhající diskusi...ještě jsem nenarazil na internetu na fórum, kde by se skutečně něco vyřešilo. Fóra jsou zakládána z toho prostého důvodu, aby si lidi mohli stěžovat a jiní lidé jim mohli říkat že jsou hloupí a podobně. Tento účel splňuje fórum GK naprosto excelentně, dokonce jde jiným příkladem. Tady se nikdy nic nevyřešilo, a tím, že zde někdo napíše svůj problém pouze dává "mirkům" a podobným příležitost někam nacpat svoje příspěvky.
9. 9. 2008, 18:43
:-D SPeedy (gmail com alt64 SPeedy CZE)
Koukám, že do Ivana se neserou jen na Endoru !!!
9. 9. 2008, 18:43
:-) Rocky Brambora
lol miro nehádej se, patriarch má pravdu
9. 9. 2008, 18:33
patriarch (yahoo com alt64 i_zahradka)
Samotné poukázání na problém býva často dostatečně adekvátním řešením, bohužel já svůj laborkovej problém vyřešil ještě předtím nez začal ale to neznamená, že je zbytečné na něj poukázat, a neznám lepší místo než na veřejném foru. Nicméně o tobě pochybuju, že jsi nepřišel flamovat, tvoje posty připomínají spíše dětské pískoviště kdy si děti boří bábovičky lopatičkama, nedej bože ať má někdo odlišný názor než ty, hned vemeš kyblíček a hurá zbořit bábovičku! A promiň, ale ohradím se když mě budeš spamovat moje posty svojim spamem s nulovou vypovídající hodnotou k tématu
9. 9. 2008, 18:12
mirek (nt ntnu no alt64 surma)
Ale Ty jsi sem nepřišel nic řešit. Ty jsi si sem přišel jenom postěžovat, jak Ti bylo ublíženo. A jestli jsi tak naivní, že si myslíš, že se Tvůj laborkovej problém vyřeší na fóru, tak to Ti potom asi opravdu není pomoci. A byl bych moc rád, kdybys mi příště nedoporučoval, kdy a kde mám co psát :)
Dopredu Ti vzkazuju, ze o zadnej flame jsem nestal, ani ted nestojim. Predchozi prispevek byl jenom konstatujici a timhle se zase jenom branim. Jestli mas neco dalsiho k veci, tak prosim uz jenom pres mail. Ale doufam, ze to snad uz nebude treba.

Mirek
9. 9. 2008, 16:57
Terka
To Pačus : Pokud se nic nezměnilo, o čemž pochybuji, je to klasický maturitní předmět, čili ano, můžeš ho zařadit mezi první čtyři.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)