Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

11. 9. 2008, 12:02
B-) neznámý
to Cody: tvuj prispevek na urazeni kvuli titulu je exemplarni priklad toho, jak lze prekroutit cizi vyroky, mel bys jit do politiky :-) myslim, ze hlasu lidu slo jen o to, aby informace o rodicich byly uplne, aby tam proste bylo i jmeno i prijmeni, pouzit jen prijmeni, nebo jen jmeno je proste nevhodne a i pro me lehce urazejici, za chybejici titul bych se uz rozcilovala mene :-) je to proste tak, neoslovujeme se, dobry den Nováková, ale aspon pani Novakova, nebo Jitko Novákova, aspon na urednich "listinach" by to melo byt v poradku, tak nazdar pane profesore Karle Cody:-)
11. 9. 2008, 10:16
B-) Cody (o99a), teď zrovna na ČVUT
Ono někoho uráží, že nemá u rodičů ve známkách na internetu vyplněný titul? o_O
Wow, já myslel, že titul je relevantní leda tak v pracovním životě a ono to asi dává i nějáký výhody při užívání internetu. No tak to už abych ho měl, třeba mi internet nabídne nový, titulovo-inženýrský rozhraní...
10. 9. 2008, 23:47
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to weatherman - témata asi může zamykat jen "robot" - kdokoliv jiný může být osočen z podjatosti, nebo ne?
10. 9. 2008, 22:31
B-) Weatherman
2crk: Děkuji za objasnění, pokud jsem se vyjádřil nepřesně. Moderátora potřebujekaždé fórum, do kterého někdo přispívá, jinak se zvrhne v chaos.

2Zuzana Vlčková: Nic takového jako nezaujatý moderátor neexistuje. To s tím "aby odpovídaly (příspěvky) jeho představám" je docela přesné, až na to, že moderátor by pokud možno neměl upravovat obsah ani nic mazat, neboť v kvalitních systémech je možno zamykat témata...

2pe: Připravená možná je, ale v praxi se jí nejspíš nedočkáme...
10. 9. 2008, 20:51
pe (gymnasiumkladno cz alt64 pe)
Problém registrovane forum: Myslím, že webmaster má registraci připravenou, a určitě ji letos ještě spustí.
2 hlas lidu. Obraťe se na třídní profesorku studenta. Údaje o rodičích se berou ze školního informačního systému. Je potřeba, aby je tam třídní vkládali a aktualizovali. Pokud se jedná o studenta prvního ročníku, tak tam sběr údajů teprve probíhá, je proto logické, že tam informace zatím chybí.
10. 9. 2008, 20:32
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to crk - díky moc za reakci, ale asi mluvíme zhruba o tomtéž....Chápu, kdo má být moderátor... , netroufám si navrhnout, kdo by mohl být za tohle fórum moderátorem - ale všimněte si té své věty "aby odpovídaly (příspěvky) jeho představám". OOO....
10. 9. 2008, 20:06
crk
Tak trochu nechápu co se tady řeší. Na těch 5 příspěvků denně do fóra tady nemusí být žádný moderátor (navíc podle toho jak jsem to tady občas sledoval v minulých letech, tak těch příspěvků býva ještě mnohem míň, tohle je vyvolané spíš začátkem roku - různé informace, prodej učebnic apod.... a taky zbytečným plácáním jako je tohle). Jediný problém je spam, ale na to stačí jednoduchá CAPTCHA (doufám, že ten kdo zvládnul udělat příjimačky, tak zvládne opsat i tři písmena z obrázku)
to Zuzana Vlčková: Doufám, že vám nebude vadit, když pro vás tuhle diskusi trochu upřesním, protože se mi nezdá, že weatherman odpověděl na váš dotaz, jak jste si představovala. Moderování diskuse znamená, že tu bude někdo (nebo více lidí) s možností přístupu do administrace, kde bude moct mazat a upravovat příspěvky, aby odpovídaly jeho představám - rozlišit kvalitní příspěvek robot samozřejmě nezvládne. Tohle je celkem běžné na větších diskusních fórech. A to s tou registrací bylo asi myšleno tak, že příspívat do diskuse bude moct jen ten, kdo si vytvoří účet - takhle se to bude moct lépe spravovat.
10. 9. 2008, 19:17
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to weatherman . díky moc za odpověď, to je sem si v skrytu duše myslela., že to znamená.
Ale nemyslím, že to do všech důsledků potřebujeme na našem fóru... Jak ustanovíte "nezaujatého" moderátora fóra?
Bude to dělat taky robot?
Budu moc ráda, když mi to pomůžete vysvětlit a nechci aby to vyznělo sarkasticky, budu opravdu ráda za Vaši pomoc.
10. 9. 2008, 19:10
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to hlas lidu - prosím, pokud jste rodič nebo zákonný zástupce žáka kontaktujte prosím vedení školy, toto fórum Váš problém asi nevyřeší.
10. 9. 2008, 19:06
Beruška
Nic nemůže být dokonalé...
10. 9. 2008, 19:02
hlas lidu
(nic proti, ale jestli je to hlas jednotlivce nebo lidu zjevne nevíme)... ok, pokud to tam mas vyplneny, je mozny ze se jedna o jednotlivou chybu a pak se to nemusi dal resit, koneckoncu nejde o nic zivotne dulezityho, ale je hezky ze ani "dokonaly kladensky gympl" neni dokonaly :)
10. 9. 2008, 18:38
Weatherman
2hlas lidu: (nic proti, ale je to hlas jednotlivce, ne lidu) Já například mám vyplněno jméno u obou rodičů. Titul se možná buď neuvádí, nebo není známý. Doporučuji zkonzultovat s někým z vedení školy...nebo možná s učiteli informatiky, nevím kdo tam ty údaje zadával...
10. 9. 2008, 18:32
hlas lidu
otazka, jedna se o znamky na internetu... to ze u rodicu neni vyplnen titul je jeste v poradku, dejme tomu ze staci krestni jemno a prijmeni, ale kdyz je u jmena matky vyplneno pouze prijmeni.... nezda se vam to urazlive?... nebo to snad mam povazovat za diskriminaci zen?
10. 9. 2008, 17:51
B-) Weatherman
Že by nebyl problém takové fórum zavést, dodávám už jen tak mimochodem....
10. 9. 2008, 17:49
B-) Weatherman
2Zuzana Vlčková: Nekontrolovatelné znamená, že i kdyby fórum někdo pořádně moderoval(čímž naznačuji že to nikdo nedělá), nemá možnosti zamykat témata, kde se už nic neřeší, pouze se přispěvatelé navzájem hádají o ničem, nemá možnost prakticky ničeho kromě mazání příspěvků které se mu nelíbí. Neregistrované znamená jednak to, že se nám tu čas od času objevují roboti kteří píšou nesmysly, dále pak že sem může přispívat kdo chce.
10. 9. 2008, 17:37
B-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to weatherman - já si nemyslím, že tohle fórum má nějaký zásadní problém... Termín nekontrolovatelné mi trochu zavání jakousi "prapodivnou" cenzurou a termínu neregistrované nerozumím...což je asi můj problém v rámci IT technologií.
Takže díky předem za vysvětlení.
10. 9. 2008, 17:36
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to Mirek (a snad i pro jiné přispěvatele) - díky za Vaši odpověď. Já myslím, že jsme se pochopili, poté, co jste mne trochu "zvedl ze židle".
10. 9. 2008, 17:33
B-) Cody (o99a), teď zrovna na ČVUT
No nevim, jestli je to jen taková moje zvláštnost, ale když někdo přijde a řekne "Takhle to bude, protože to tak bude a protože jsem to řek", tak pro mě to zdaleka neznamená, že se něco vyřešilo :)
10. 9. 2008, 16:05
patriarch (yahoo com alt64 i_zahradka)
Proto by nebylo na škodu předělat školní forum, ale jelikož si nedělám iluze otom, že se nad tím někomu bude chtít travit čas tak alespoň přidělit pár moderátorů

jinak Weathermane k té včerejší diskuzi o forech, asi nejčastěji navštěvuji forum na endor.cz které si myslím, že funguje jak má. Ano, na každém foru najdeš spam a zbytečné hádky, ale to neznamená, že je to nefukční forum. Na výše zmiňovaném se předloží problém nebo připomínka, ostatní ji víceméně proberou ale pak přijde někdo s posledním slovem a řekne takhle tohle a tohle se mě líbí a takhle to bude (jelikož je to mmorpg forum tak gamemaster, na zdejším foru by to měli být učitelé).

Jinak Mirku říkal si, že se na foru nic nevyřeší, já toho vidím vyřešeno docela dost, byl předložen problém ke kterému se bylo vyjádřeno= nejmín byl přečten a sebrán v potaz, a to mnohdy stačí
10. 9. 2008, 13:35
Weatherman
To je prostě problém tohoto fóra - je nekontrolovatelné, a neregistrované.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)