Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

16. 10. 2008, 17:49
B-) Cody
Ne, nemám nic proti tomu testování, mám něco proti tomu, když to použiješ jako argument, protože tohle není argument.
16. 10. 2008, 7:04
taky tak
dobre, v lednu to nebylo, bylo to samozrejme v zari - moje blbost, ... ale to je je porad jenom "blbost na jedenkrát"

a to ze se ti nelibi, ze se testuji prváci - to si vyřiď s českým školstvím, neboť se testují noví žáci všude - na SŠ i na VŠ , a me osobne to prijde logický, že škola chce zjistit úroveň svých studentů
14. 10. 2008, 20:49
B-) Cody
taky tak: V lednu? Ty, co už přijímačky nedělali jsou teď v prvnim semestru...
A kromě toho, jak tohle můžeš vůbec hodnotit u prváků, který ještě neměli na čem vyházet. Ve druháku, třeťáku nebo pozdějc by to bylo relevantní, takhle je to blbost nadvakrát.
14. 10. 2008, 15:30
taky tak
MFF UK zrusili prijimacky a taky se v lednu pri testovani dostahlo nejhorsich vysledku za posledni leta
13. 10. 2008, 23:56
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
To všichni poslední přispěvatelé - já myslím, že nehraje vůbec žádnou roli název školy. Například VŠE realizuje magisterské a doktorandské studium, takže je to univerzita, přestože má v názvu Vysoká škola ekonomická.... viz příspěvek Mirka
S těmi svými implikacemi a ekvivalencemi si na mě nepřijdete... :-)
Zdravím.
13. 10. 2008, 22:22
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 T-Pack)
Ja bych to videl jako ekvivalenci: Skola muze udelovat doktoraty [prave kdyz] je universita, tabulku hodnot si kazdy rad domysli. Cili z pohledu vyrokove logiky mel Cody pravdu. Zakon to bere z pohledu toho druheho (je/neni universitniho typu), protoze je to (selsky) logickejsi, ale nic to nemeni na tom, ze obracena implikace plati
13. 10. 2008, 17:34
Mirek (nt ntnu no alt64 surma)
Pozor na tu výrokovou logiku :) ČVUT může udělovat doktoráty, protože má status univerzity ... obráceně implikace neplatí :)

Zk. 111/1998
§ 2

(3) Vysoká škola je univerzitní nebo neuniverzitní.

(4) Vysoká škola univerzitní uskutečňuje magisterské nebo doktorské studijní programy a v souvislosti s tím vědeckou a výzkumnou, vývojovou, uměleckou nebo další tvůrčí činnost. Může uskutečňovat též bakalářské studijní programy.

(5) Vysoká škola neuniverzitní uskutečňuje převážně bakalářské studijní programy a v souvislosti s tím výzkumnou, vývojovou, uměleckou nebo další tvůrčí činnost. Vysoká škola neuniverzitní se nečlení na fakulty.
13. 10. 2008, 16:56
já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Aha. Dík za informaci...
12. 10. 2008, 22:54
B-) Cody
Ján: U v ČVUT vážně znamená učení, ale ČVUT má status univerzity, protože může udělovat doktoráty. Univerzita může, vysoká škola ne.
12. 10. 2008, 20:36
já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Cody: Tak já ti věřím... jen jsem se kdysi ptal, jak se pozná universita, a bylo mi řečeno, že podle názvu. A předpokládám, že to U v ČVUT znamená učení.
Každopádně si rozhodně nemyslím, že by se kvalita školy počítala v počtu Uček v názvu. Jestli to tak působilo, tak nemělo...
12. 10. 2008, 20:01
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 T-Pack)
To je pravda, a taky to dopadne akorat tak, ze tam poleze vic lidi jako ja a rychle to vyhazou, jen dostanou od statu vic chechtaku a nekomu z vedeni se tam konecne dostanou pribuzni, je-li na drbech neco pravdy - pocet "pravych matfyzaku" to podle me moc neovlivni
12. 10. 2008, 19:49
B-) Cody
Herr já...n: ČVUT je taky univerzita...
A co se týká počtu použitelných a nepoužitelných studentů, tak to není jen snaha ČVUT. MFF UK taky vloni zrušili přijímačky...
12. 10. 2008, 19:19
já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Palec ohledně čvut: Nedavno jsem si povídal s jedním universitním profesorem (tedy ne čvut), na podobné téma. A minimálně pro PřF UK mě přesvědčil že platí, že v ročníku je vždy přibližně stejně "použitelných studentů". Čili díky propagaci, či zjednodušení přijímaček se mění jen počet toho "méně použitělného" ocasu uchazečů.
11. 10. 2008, 23:37
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Jana: Čím víc uchazečů, tím víc si může ČVUT vybírat. To je celkem jasné. BTW v pátek jsem byl mezi skupinou VIP studentů, kteří se jeli podívat do Prahy kousek od kolejí ČVUT na akci organizovanou tuším ve spolupráci ČVUT a zastoupení Apple a hráli jsme si celé dopoledne a kus odpoledne s nejnovějším modelem iMacu a přitom poslouchali přednášku o tom, jak to všechno funguje a o co se Apple snaží. To je podle mě také celkem rozumná propagace. (Nehledě na spoustu detailů akce, o kterých nemluvím. Vážně se to podařilo.) Být takovýchhle akcí ještě víc, rozhodně bych si nestěžoval. :-)


2endee: Souhlasím. Proxy serverů je dost. Filtrování IP si může dovolit někdo, kdo má návštěvnost v řádu stovek lidí denně. My sice máme cca něco přes 300 návštěv za den, ale z nich na fórum přispívá málokdo. Krom toho kdokoliv, kdo má třeba KLfree, by mohl hloupým chováním odstřihnout od přístupu na fórum zbytek jeho uživatelů, protože CZfree má obvykle pro každou svou odnož jenom pár (ne-li jen jeden) proxy.
Registrace je poměrně spolehlivá věc, protože účty bych nejspíš vydával jen lidem, které osobně potkám. :-) Ostatní by museli zůstat v jedné zbytkové místnosti, která by měla vlastní RSS, nepotřebovala by účty, neměla by moderátora a vůbec by byla zakopaná co nejvíc z dosahu zbytku webu.

2crk: Slyšel jsi už někdy o programu Tor (http://www.torproject.org/)? Dobrá hračka, kterou stačí slušně nakonfigurovat a pak už máš pro každý jednotlivý požadavek úplně jinou IP adresu. A proti tomuhle se mám bránit jak? :-) Přitom instalaci a nakonfigurování browseru by zvládl kdekdo.

2strelec: Posty ti mažu já osobně. Jestli mi chceš vyhrožovat strašlivou a pomalou smrtí (nebo jak to ten "kotel" - nebo jak se jmenoval - říkal), můžeš. Budu to ale mazat pořád, než se naučíš mluvit a jednat aspoň trochu slušně.
11. 10. 2008, 17:34
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
To... Heslo zjistíte u pane zástupce ředitele Mencla, nejspíš až v pondělí.
11. 10. 2008, 16:07
...
Když jsem ztratil heslo na bakaláře,kde si ho můžu zjistit?
1. 10. 2008, 21:28
Jana
tomas: Proc ted CVUT dela takovej nabor? Pokud vim, tak ma, mela a vypada to, ze i nadale bude mit dost zajemcu o studium i nadale. A to i bez jakykoli reklamni kampane. Tak proc takova namaha?
1. 10. 2008, 21:24
:-S endee
crk: Opětovně...je asi 10 programů(a to neznám všechny), co mě připojí přes USA, DE, UK, Mongolsko... jen nainstalovat...nic hledat nemusim... ve finále si myslim, že pořádně dlouhej dotazník pro vytvoření účtu odradí blbečky s ještě blbějšíma názorama
1. 10. 2008, 20:52
Beruška
Zase další mimogymplácká reklama....
1. 10. 2008, 19:52
tomas
Dobry den ci ahoj, uz vite kam pujdete studovat po gymplu? co treba na CVUT? http://www.sedmstatecnych.cz/ ja myslim, ze je to neni vubec spatna volba! prinejmensim k zamysleni...nemyslite?

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)