Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

10. 11. 2008, 16:39
:-D Esqymag
Pokud jim dřív nezlámeš všechny kolíky
10. 11. 2008, 14:11
B-) E[dž]ip (seznam cz alt64 edzip)
Ony ani ty hrábě nejsou tak špatný nástroj... když s nimy umíš pracovat...
10. 11. 2008, 12:43
kačka
to Palec: tva odpoved Berusce je ...no, proste, ty zijes v jinym svete. Obcas zkus brat v uvahu realitu :-) a ja taky supla nesnasim
9. 11. 2008, 21:56
B-) Cody
Hergot, napadlo mě to samý, ale endee to napsal dřív
9. 11. 2008, 21:42
endee
no tak já nevim, jak ostatní, ale i to je jedna z věcí proč studuju na gymplu...aby mojí denní pracovní náplní nebyly hrábě;-D
9. 11. 2008, 17:41
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2strelec: A nepodceňuj gympláky. :-) Někteří jsou třeba zvyklí na zahradě hrabat listí nebo posekanou trávu. Třeba o sekání kosou už by se dalo polemizovat, ale to dnes neumí ani leckterý negymplák. :-)
9. 11. 2008, 17:37
B-) E[dž]ip (seznam cz alt64 edzip)
strelec : Nepoužívej slovo "všichni" pro tak velkou skupinu jako jsou gympláci... ;-)
9. 11. 2008, 17:15
B-) strelec
mne se libi, jak si vsichni gymplaci mysli, ze sou nejchytrejsi na svete, pritom kdyby dostali do ruky hrabe, tak by mysleli, ze to je hreben pro kone
9. 11. 2008, 11:16
endee
Cody: Kdybych chtěl být arogantní, tak to poznáš...tim jen poukazuju na to, že argumentuješ věcí, co s tim nesouvisí nebo nesmyslem už podruhé za sebou. Každýmu je jasný, že to zástupce nedělá z legrace a už vůbec nikdo se o něm nezmínil. Už jen tim pádem je tvůj argument lichej;-) ...No problém je v tom, že když ti je 15, tak tě většinou nikdo neposlouchá, když je ti 45, tak se to rázem mění, i když si naslouchájící může myslet, že jsi tupec.

Timhle už bych to viděl uzavřený, jelikož mě diskuze na tohle téma přestává bavit.;)
8. 11. 2008, 10:02
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2endee: Rodič nerodič, už v prvním příspěvku se nechová nijak slušně. "Nešlo by použít aspoň trošku zdravýho rozumu?!" Takhle bych si slušnou žádost o vysvětlení stavu věcí nepředstavoval. Potom nemám zábrany napsat to, co jsem napsal - i tak to nepovažuji za neslušné jako spíš drzé.
Nepopírám, že mé pojetí slušného chování je často chápáno jako kontroverzní.

2Beruška: Pokud tě spolužáci ruší, zkus se domluvit se suplujícím profesorem, jestli by sis mohla jít sednout do studovny. Někdy to projde, někdy ne - v tom případě se obvykle profesor alespoň pokusí třídu zklidnit.
7. 11. 2008, 22:13
B-) Cody
endee: Boha jeho. Boha jeho. Najdi mi, kde jsem psal, že suplovaný hodiny jsou super. Nejsou o nic lepší, než normální hodiny a chápu, že je to někdy vopruz a občas mě taky nebavily, ale chápu, že nás nikdo jen tak ze školy nepustí. Takže si svoje arogantní "zase špatně" schovej pro někoho, kdo je na něj zvědavej. A se zástupcem to mělo společný jen ten fakt, že když je něco "práce navíc", tak to nikdo (ani zástupec) nedělá jen tak pro srandu.
A jen tak mimochodem, jakej je rozdíl mezi tím, že něco píše rodič a někdo jinej, komu je třeba 15? Na tom snad záleží?
7. 11. 2008, 21:39
endee
na druhou stranu musim říct, že ty videa byly mnohem lepší rešení než když tam sedíme, jak pecky a děláme, že něco děláme...takže jestli si mám vybrat, tak radeji to video než snahu něco nějak supovat, protože se to mine účinkem, pokud nemáme profesora, kterej mě učí. Takhle jsem si mohl vybrat, jestli se chci koukat na dokument nebo koukat z okna...aspoň jsem se něco nenásilně dozvěděl...
7. 11. 2008, 21:19
endee
cody: Zase špatně...já se tu nebavim o časový vytíženosti zástupce, ale o tom, jak si tu prohlašoval že suplovaný hodiny jsou super...já ten názor nesdílim...nehledě na to, že tohle byl speciální rozvrh, kde nezůstal kámen na kameni...a konalo se koukání na tv... souhlasim s tím, že den volna bych využil líp...na druhou stranu to nevidím jako Hurvínek válku a vím, že ředitelský volno neni jen na ředitelce...

noticka pro Palec: Já jsem jen zvědav, jak budeš vychovávat ty svý ratolesti... Jestli to psal skutečne nějakej rodič, tak by sis měl skočit taky k mamče pro hodinu slušnýho chování...protože jsi minule asi chyběl!
7. 11. 2008, 20:59
Beruška
Mě taky suplovaný hodiny nebaví. Jako je fakt, že když má člověk práci, je to jedině ku prospěchu, ale když ji náhodou nemá? Navíc ono není tak jednoduché si prostě vyndat učebnici a učit se. Většina lidí pojímá supl jako volnou zábavu, tak se začnou nahlas vybavovat a rušit tím ostatní studující.
A další problém je ten, že když supluje profesor s aprobací pro exaktní vědy, dělají se ve většině případů exaktní vědy a když přijde profesor s aprobací na všechno ostatní, je ve většině případů volná zábava. Asi tak.
7. 11. 2008, 20:56
B-) Cody
endee: No jako Antonio Banderas určitě vypadám, tak proč ne.
Ale to, že u vás byl jeden den o ničem fakt nepodtrhuje smysl suplování. Nebo si myslíš, že seňor zástupec se s tim každej den moří, protože nemá co jinýho na práci?
7. 11. 2008, 20:04
endee
Cody: zrovna koukám na zora...necítíš se tak náhodou? osobne mi taky příšel tedy čtvrtek ve škole jako zbytečny... cely den jsme koukali na TV apod... A klidne bych mohl napsat studenti, protože jsem se bavil s 75% lidi od nás ze třídy a mají stejny názor...jinak nebuď hnidopich a neřeš množný čísla...uplně miluju, když mě někdo zavalí argumentem o ničem;)
7. 11. 2008, 19:25
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2rodiče: Asi to tak bude. Během odborně suplované hodiny žádný čas nazbyt není (opakování probírané látky nebo výklad předmětu, který suplent v dané třídě vyučuje) a na neodborně suplované hodiny (matematika suplovaná dějepisářem) obvykle studenti předem dostávají zadanou práci nebo mohou pracovat na jiných předmětech. Potom je vaše chyba, pokud své dítě nedokážete naučit správně využívat čas. Za jednu vyučovací hodinu je možné stihnout poměrně hodně domácích úkolů, připravit se na písemku nebo si doplnit případný zameškaný výklad. Zároveň jsou po ruce spolužáci, kteří mohou pomoci s řešením případných problémů. Suplování svůj smysl očividně má.
7. 11. 2008, 18:57
B-) Rofl
njn..radši bych bral tu čajovnu ale na účet školy :-D
7. 11. 2008, 18:11
:-D kačka
ja taky nesnáším supl a místo něj bych šla radši do čajovny, nebo domů (mám to taky blízko, heč:-))
7. 11. 2008, 18:07
rodiče
aha, z vašich reakcí vidím, že máme asi "divné" dítě, které nemá rádo jako jediné suplování.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)