Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

3. 12. 2008, 13:55
:-) Jana
2 všem zejména 2 Beruška...kdyby mě předběhlo 15 lidí,tak předběhnu lidí 16....a na to nemusím bejt ve 4.ročníku....tady jde hlavně o to, aby si člověk prosadil svou, což mi příjde celkem výchovný
3. 12. 2008, 13:50
martinek 4.a (seznam cz alt64 shitas)
tůberuška: tvé tvrzení kategoricky odmítám. vždy, když vás předbíhám a jsem na to upozorněn, se na vás zářivě usměji. sklebit se pcheeeeee
3. 12. 2008, 13:44
B-) yaro
ach vy moralisté...nechte už toho...na gymnaziálním fóru svět nespasíte...a v bufetu už vůbec ne:D
3. 12. 2008, 13:09
:-( Esqymag
2Petra: Jenže dneska už je to s výchovou v rodině hodně špatný. A na základce se naučí spíš nějaký nemravnosti od spolužáků, než správné vychování od učitele
3. 12. 2008, 7:33
Beruška
A ještě jeden problém: Když některé lidi upozorníte, že vás předbíhají, akorát se na vás zašklebí a derou se davem dál. Já bych takovéhle pověsila za uši do průvanu, ale to je bohužel i v tomto případě ilegální.
3. 12. 2008, 6:49
Beruška
2 Jana: Takže člověk, kterej stojí v bufetu a je předbíhán patnácti lidma, se má rozpatnáctit?
2. 12. 2008, 21:03
B-) Cody
S tím musím souhlasit. HOdně dlouho jsem nadával na toho jantara co to zaved takhle blbě (a natruc chodil do původní fronty :))
2. 12. 2008, 20:36
B-) yaro
když jsem byl malej, tak jsem nepředbíhal...upozornil jsem jednoho velkýho studenta, že mě předběhl, a ten mě seřezal...
teď jsem velkej a předbíhám taky...vychován jsem slušně...to je holt život

btw. za časů mého mládí byla fronta v bufetu opačně...takže my velký vlastně nepředbíháme, ale chodíme takhle ze zvyku...;)
2. 12. 2008, 17:50
:-) Jana
Já bych řekla,že když je někdo blbej,že se nechá předběhnout,tak si to předběhnutí vyloženě zaslouží...
2. 12. 2008, 17:35
:-D endee
Ještě bych probral tu frontu na kafe hned vedle vchodu...dneska jsem tam šel a je podezřele normální. Hned bych tam někoho postavil!
2. 12. 2008, 15:36
Petra
Škola by měla hlavně připravit na život a ne dávat iluze o ostatních lidech či nějak vychovávat. Výchova už měla totiž dávno proběhnout ze strany rodičů, maximálně na prvním stupni základní školy... Potom už se převychovává těžče nebo vůbec :)
2. 12. 2008, 15:16
B-) já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Myslím, že je určitý rozdíl mezi "širým světem" a školou, a proto by to mělo ve škole fungovat jinak. V případě že mě někdo předběhne v krámě , nebo kdekoli jinde v divočině, tak ho nejdříve slušně upozorním, že mě předběhl, a pokud to nepomůže, tak proti jeho vůli (primitivní, leč účinné) přesunu sebe před něj, nebo jeho za sebe.
Do bufetu příliš často nechodím, ale i tak musím téměř pokaždé používat první krok. Prakticky to nefunguje, ale soudím, že kdybych přistoupil k druhému, vedení školy by se velice rychle začalo zabývat děním v bufetu. K neprospěchu mojí osoby.
2. 12. 2008, 14:51
Petra
Já bych to bejt tebou nebrala tak vážně... Ale pokud považuješ předbíhání ve frontách za jeden z nejvážnějších problémů a prohřešků na světě, nebudu ti to brát :)) Jenom abys věděla, že já taky nepředbíhám, prostě mi to ale přijde trošku jako malichernost se tímhle zaobírat, protože to tu bude stejně. Tak mě napadá, co kdyby se nainstalovaly kamery po celý škole? Třeba i do kabinek, aby měli profesoři kontrolu nad tím, že studenti neprovádí žádné nepředloženosti... Trochu extrémní situace, ale uvědom si, že až tě gympl vypustí do širého světa, tak žádnou ochrannou ruku mít nad sebou nebudeš. A většinou ani žádnou spravedlnost :) Život je boj :D
2. 12. 2008, 14:25
Beruška
,, Příroda to zkrátka zařídila tak, že přežijí jen ti nejsilnější...'' To je sice možný, ale jsme civilizovaní občané dodržující slušné chování.
Víte, mně to vlastně může být celkem ukradený, co se děje v bufetu, když si tam nic nekupuju. Ale přeju těm, kteří tohle chování podporují, aby jim tohle někdo provedl ve frontě v obchodě a nikdo jim nepomohl. Fakt vám to srdečně přeju.
2. 12. 2008, 14:13
:-D Petra
Na jednu stranu se tady strhne bouřlivá diskuze o lásce k přírodě, na straně druhé někteří studenti stále odmítají pochopit, že sama příroda to zkrátka zařídila tak, že přežijí jen ti nejsilnější... Z čehož vyplývá, že ti drzejší se takhle budou chovat vždycky a prostě jim to projde. A pochybuju, že se profesoři nebo paní prodavačka tím budou chtít zabývat, protože to není jejich starost. Když vám to tak vadí, tak si kupte jídlo z automatu nebo si ho přineste z domova :P A hlavně neříkejte, že vám jde jen o princip!
2. 12. 2008, 6:50
B-) yaro
máš recht, Cody...
2. 12. 2008, 0:44
B-) Cody
Já si tu paní zdravou budetářku pamatuju, nicméně salát jsem si nikdy nekoupil. Párek v rohlíku byl a je folklór. A asi takhle: Když jsme byli od primy předbíháni staršími studenty, tak proč si to nevynahradit na jiných? Předbíhalo se co já pamatuju (10 let zpátky), takže předbíhání asi zůstane zvykem. Navrhoval bych zavést přednostní frontu s červeným kobercem pro čtvrťáky (my už jsme to nestihli zavést) :)
1. 12. 2008, 22:48
martinek 4.a (seznam cz alt64 shitas)
mno a potom by jsme mohli me nasadit hezky cerveny kloboucek a vysvetlit mi ze nemam pouzivat refresh kdyz mam vlozenou zpravu :D
pardon :P (smazat jen dva at se mohu alespon chvili potutelne usmivat nad svou jizlivosti :))
1. 12. 2008, 22:39
martinek 4.a (seznam cz alt64 shitas)
mozna, pokud by se nam podarilo dat dohromady hlidku maminek a tatinku tak ti by mohli poustet studenty jednoho po druhem. pak by jsme museli jeste projit ruzovym turniketem s modrou vlajeckou ktery by nas pustil jenom na karticku vyrobenou z krepoveho papiru. na odchodu by karticku vydal v podobe origamu ci hezkeho obrazku. tak by jsme mohli podporit fair play v bufetu, je to jen navrh ale zkuste nad tim zauvazovat a zeptat se rodicu :)
1. 12. 2008, 21:16
endee
:D:D Je to prostě folklór...až budou prváci ve 4t´áku, tak budou taky předbíhat, takže ztráta času se později vyrovná. Ty jo kdybych měl psát každou malichernost na fórum, tak by to tu nebylo ke čtení. Všichni řeší ptákoviny, ale podstatný věci jim utíkaj...;)

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)