Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

4. 12. 2008, 19:40
penny
a právě takovýmhle kolapsům a nehodám by se mělo zabránit....
4. 12. 2008, 19:32
B-) yaro
to je pravda, onehdá jsem si půlku už tak žalostně malýho kelímku s kafem vybryndal aniž by do mě někdo strkal...prostě sem byl rozespalej...
4. 12. 2008, 19:02
penny
to Petra - a to zas ne. Když vezmeme v úvahu co se prodává v bufetu a co u automatu na kávu, zjistíme, že sortiment automatu je mnohem více choulostivější na všelijaké nárazy a strkance, proto fronta u automatu musí být klidná, aby nedošlo k nějakému vylití nebo cáknutí.
4. 12. 2008, 18:50
:-) Petra
A co třeba ty, když jsi tak aktivní? :-D Ale teď vážně... Koho by sis představoval? To má škola vytvořit speciální místo? Nedokážu si totiž představit, kdo by se chtěl tímhle- minimálně bez přidání platu- zabývat a přestávky trávit hlídkováním u automatu.... Přijde mi to ještě zbytečnější a malichernější než mít hlídkovací četu v bufetu...
4. 12. 2008, 18:49
:-) Jana
To Palec....je to sice extrémní tvrzení,ale něco na něm je.....
4. 12. 2008, 18:43
bertík
To Beruška - mám takový dotaz. Můžu být tvůj kamarád? Jsem hodný, nekoušu, v bufetu nepředbíhám, myji si uši a pravidelně si měním spodní prádlo.
4. 12. 2008, 16:56
endee
Pořád jsme nevyřešili tu frontu u automatu na kafe...mohl by se toho někdo ujmout a dát pozor, aby se tam nepředbíhalo?
3. 12. 2008, 23:12
Adventista sedmeho dne (seznam cz alt64 gothicman15)
Bratri a sestry, jak rekl uz nas bratr Matous "Predbihat ve frontach v bufetech se nema a je to hrich nejvetsi, za ktery skoncite v nejtemnejsich hlubinach pekla" (Mt 14, 13-21). Proto milujte se a mnozte se a ve fronte nikdy nepredbihejte! Buh s vami!
3. 12. 2008, 21:22
:-D Holas
Ale nápad s maminkama, tatínkama, růžovym turniketem a modrejma čepičkama je taky dobrej. Můžem to probrat na příští radě :D
3. 12. 2008, 21:20
:-D Holas
Hele dozor v bufetu je skvělej nápad. Hned zejtra si beru první služnu.
3. 12. 2008, 21:04
:-) Petra
V tom případě ti fandím, abys dosáhla svého snu (pochopila jsem, že jde o nepředbíhání ve frontách) a nebyla z toho tudíž totálně VYSVAČENÁ... I když jsem názoru, že bojovat proti všem tě víc VYSVAČÍ než některý (pro většinu lidí) nepodstatný věci nechat bejt...
3. 12. 2008, 20:46
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
To Beruška - škoda, že na Vás není mailová adreasa - držíte se v jakési anonymitě . Náš svět není tak totálně blbý a tak špatný, nikomu nemusíte ubližovat a myslím, že Vy jste zde proto, abyste se pokusila dosáhnout svého snu. Ale Váš sen je Váš a ostatní lidé mají také své sny, které se nemusí, ale mohou se lišit od Vašich. Tak nechte ostatním právo realizovat jejich sny a projekty, a neberte to tak, že se staví proti Vám.
A btw. proč by se proti Vám měla stavět společnost ???
Tento mail bych Vám velice ráda poslala neveřejně, ale bohužel neudáváte svou adresu, proto si ho přečtou všichni.
3. 12. 2008, 20:18
Beruška
Pardon, v příspěvku je o jednu čárku navíc.
3. 12. 2008, 20:17
Beruška
Tak se pokusím o svoje poslední slovo v tomhle tématu, i když z vlastní zkušenosti vím, že člověk nemá nikdy říkat nikdy.
Jestli vám teda přijde normální předbíhat, vrážet do ostatních plus cokoliv dalšího, tak si to teda dělejte, ale mně to fakt vadí. A tuhle věc řeším, poněvadž šlapat někomu po nohách mi prostě správné nepřijde. Z čehož vyplývá, že z vás moji kamarádi nikdy nebudou.
Já jsem se v životě setkala se spoustou špatností. A zjistila jsem, že můžu udělat 2 věci: smířit se s tím nebo proti tomu bojovat. V prvním případě skončím ve třiceti totálně vysvačená většinovou společností nebo se stanu její součástí a někomu tím ublížím. V druhém případě, se proti mě společnost postaví, ale je tam možnost, že dosáhnu svého snu. Asi tak.
3. 12. 2008, 19:34
B-) yaro
souhlasím se špuntem, paní "buffetářka" se ve skutečnosti jmenuje, aspoň myslím, paní Šebková...soudě podle její dcery se kterou můj bratr chodil na základku:D kdyžtak mě opravte, abych tu neříkal bludy...
3. 12. 2008, 18:59
B-) špunt
souhlasím s Yarem..nevím co se to zavedlo za novoty v bufetu..ti takzvaní předbíhači jenom stojí původní frontu....

já předběhla tolikrát..a snad nikdo nikdy mi neřekl ani slovo....takže asi tak..možná je to nemorální, nebo nevím co..ale prostě...už je to tak....

a myslím že paní"buffetářce" jak jí tady chudinku označujete to může být úúplně jedno,jestli lidi předbíhají nebo ne..kdyť jí jde o kšeft, né o umravňování gymnazistů:)
3. 12. 2008, 18:23
Scotie
2Beruška: Co pořád řešíš.. souhlasim s ostatníma, prostě si buď vystoj frontu, nebo začni předbíhat, nebo zajdi do automatu.. všichni tady už pochopili, že bez předbíhání to v tom bufetu prostě nefunguje, tak už se s tim smiř taky. Řešíš fakt .... blbosti. Nechápu kde na to bereš takovýho času..
3. 12. 2008, 16:56
B-) Petra
Možná, že až se studenti dozvědí něco o tom... recipročním altruismu (pokud jsem to správně opsala), tak svoje chování a teorii o nejsilnějším jedinci změní, i když o tom docela pochybuju... Nemusíte mě hned brát za slovo, nemám na mysli samce s ostrými lokty, co srovná všechny zbývající hladové čekatele na hromadu, ale skloubení notné dávky ´vyčůranosti´s drzostí... A jak vidíte, minimálně v bufetu to platí.
3. 12. 2008, 14:48
B-) já...n (gmail com alt64 smyckaj)
Jana: Když je někdo tak blbej, že se nechá zabít, tak si to vyloženě zaslouží?
Věra: Jistě: - ) Tedy jde o složitější soubor chování, kterému se říká reciproční altruismus. Určitě je však pravdou, že nelze aplikovat na dnešní společnost poučku "Je přirozené, že silnější přežije". Už proto, že to vždycky bylo "silnější (lépe přizpůsobený) předá víc genů". Což v případě lidí (a často i jiných organismů) neplatí, nebo platí pouze minoritně. Doporučuju k přečtení knihu Selfish Gene od R. Dawkinse.
3. 12. 2008, 14:29
Věra Scheirichová (seznam cz alt64 verasch)
2Beruška a další. Mně to nedá - já jsem někde četla, že v přírodě mají větší šanci ti, co jsou kooperativní než drsní jedinci. Bylo to o předcích člověka a o tom, že si tehdejší dámy (nebo samičky) vybíraly spíš podle ochoty svého partnera nosit domů nákupy :-), než srovnat všechny okolo na jednu hromadu. No jo, ale to byli předkové... dnes jsme dál?

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)