Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

23. 3. 2009, 20:34
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Samantha (15. 3. 2009, 22:35): Historie je dobrý nápad. Mohl bych to zkusit. Jenom je trochu problém, že tam bude i spousta jiných webů a nebude to na čas zrovna nenáročné.

2lolek (16. 3. 2009, 19:01): Podobně vážné návrhy si nech. Jestli umíš dobře v Perlu nebo něčem podobně mocném na zpracovávání gigantických balíků dat, rád s tebou podiskutuji nad možností rychlé sondy využití školního připojení, ale jinak ne.

2Beruška (16. 3. 2009, 20:35): Měli vkus. :-) Jinak jsi měla na mysli nejspíš pinball, který je ve Windows součástí standardní instalace.

2BladeRun (17. 3. 2009, 17:01): Nesouhlas. Starší studenti nejsou o nic lepší než mladší. A je smutné, pokud by si to mysleli a ještě smutnější, pokud by na tom chtěli zakládat nějaká svá práva. Podle čeho bys dělil studenty na starší a mladší? Tvoje řešení nikam nevede.

2BeeJay (19. 3. 2009, 19:37): A na to je v XPčkách nějaká hezká díra? Já to třeba taky neumím, ale rád bych o tom věděl víc... Můj mail znáš... :-)
23. 3. 2009, 20:17
Rézi
Proč bohužel? Aspoň máš větší jistotu, že se o tebe dobře postaraj... ;)
23. 3. 2009, 18:40
Beruška
Já vím, že neoperujou, to bylo řečeno v nadsázce :) S tím asistentem je to bohužel pravda, kdo chce dělat regulérní sestru, musí mít aspoň vošku.
23. 3. 2009, 17:02
Petra
Tak sestřičky neoperujou, že :-D A teď jsem slyšela, že ze zdrávky můžou dělat už jenom nějakýho asistenta nebo co...
23. 3. 2009, 16:41
Beruška
S přijímačkama je to těžký, je málo dětí, školy chtěj penízky, tak berou vše, co má ruce a nohy. Když se podívám na svý spolužáky ze základky, kroutím hlavou. Na zdrávku se dostaly 4 holky, 3 byly vyhozeny, jedna propadla. Jedna z těch vyhozenejch dost hulí a z biologie a chemie propadá. Od takový sestřičky bych se vážně nenechala operovat. (Navíc se mi v devátý třídě svěřila, že chce dělat prodavačku nebo telefonní operátorku a na zdrávku jde jen proto, že tam berou beze zkoušek.) Navíc se dnes pořád omílá, jak vyučení nemaj šanci, že jenom maturanti seženou práci, takže ti, kteří třeba nejsou příliš chytří, ale jsou zruční, jdou na obor, na kterej se vůbec nehodí a kterej jim nejde.
23. 3. 2009, 15:27
Samantha
Výjimečná si rozhodně nepřipadám. Připadal jsem si trochu výjimečná, když jsem se na zkouškách umístila jako pátá. Ale čím déle studuji na této škole tím hloupější si připadám. Obzvlášť teď před maturitou si připadám jako ten nejhorší a nejhloupější tvor. Přijímaci zkoušky opravdu nesvědčí o ničem. Ale stejně mám tuhle školu moc ráda.
22. 3. 2009, 23:07
Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Hlasuji také pro gymnasium :-)
V tuhle chvíli se budu se snažit reagovat prakticky a pragmaticky - to babedev - prohlédnu zítra závěsy v 16, to je určitě podnět, s nímž se dá něco udělat. Další závěsy v jiných učebnách jsou také v řešení :-)
22. 3. 2009, 22:09
B-) yaro
samantha: no ono to s podivem není, poněvadž na tuhle školu se dostane 120 lidí ze 130ti...takže pokud ve skrytém koutku mozku chováš myšlenku o své výjimečnosti, že ses na tuhle školu dostala, tak na to můžeš zapomenout...
22. 3. 2009, 18:55
Samantha
Já docela souhlasím s názory Kubisty. Taky na tenhle gympl chodím a rozhodně se nebojím říct, že je tady spousta blbců, který se chovají naprosto nemožně. Je až s podivem, že se vůbec na tuhle školu dostali. Zrovna nedávno jsem jela autobusem s dvěma holkama, a když jsem nepřímo vyslechla jejich rozhovor (stály vedle mě a hulákaly jak na lesy), tak jsem si jen pomyslela: ,,Pane bože to jsou ale blbky. Na jakou školu proboha choděj.'' No a druhý den jsem je potkala na chodbě. Takže se ani nedivím, že si někdo libuje v devastování školy. Ale tak jako tak, je to dost obtížně řešitelný problém.
22. 3. 2009, 18:40
Kubista
Může být. Ale jsou různé způsoby vzdoru...a rýpání kružítkem do lavice a lepení žvýkaček pod židli je způsob dosti pitomý. Asi stejně pitomý, jako vzdorovat kapitalismu rozbitím výlohy McDonaldu :). Ale tím se oklikou vracím k tomu, co jsem říkal na začátku...mladí lidé dělají bordel a autority s tím nic moc neudělají, pokud nechtějí sáhnout k represáliím, kamerám, dokonce práskání mezi studenty, jak tady někteří navrhují ("Slušná většino, když spatříš někoho, jak čmárá na lavici, netoleruj to a napráskni ho v ředitelně, je to tvoje škola, přece nechceš studovat v chlívě!").
22. 3. 2009, 18:18
Petra
Gumy? Já sama samozřejmě nepodporuju ničení nábytku atd., ale připadá mi, že většina studentů se snaží o jakousi vzpouru- snaží se vybít si vztek nad některými nespravedlnostmi, které se u nás jednoznačně dějí. Vzkazy na lavicích mi i někdy přijdou vtipné, trefně upozorňují na daný problém. Neobhajuji to, v žádném případě, ale v jistém smyslu to chápu...
22. 3. 2009, 17:41
:-) Kubista
Petra: Doporučením se budu řídit, Gymnasium na věčné časy a nikdy jinak. Nepořádkem jsem myslel ten nepořádek, který se tady řeší, tj. smetí, čmáranice a močení mimo záchod :-DD. A nevyloučil jsem existenci chytrých studentů, právě naopak, ze všech škol na Kladně jich právě na Gymnasium bude chodit nejvíc. Ale vedle hvězd magnitudy tvé a tvých přátel bohužel Gymnasium navštěvují i gumy, mám-li to tak říci. Ovšem když mi odpřisáhneš, že žádnou gumu na Gymnasiu neznáš a že gumy přestaly Gymnasium navštěvovat, od té doby, co tam nestuduji (;D), pak jsem připravený svůj názor změnit.
22. 3. 2009, 17:07
:-D Petra
Kamery? Co je to za ptákovinu? Panu Kubištovi bych doporučila, aby nepoužíval nesprávnou splácaninu gymnázia a gymnasia- tedy gymnásia, a radši upřesnil, jaký nepořádek od gymnazistů měl na mysli. A nemyslím si, že příčina je v pokleslé inteligenci studentů... To mě docela urazilo, vzhledem k tomu, že nyní na této škole pokleslých mravů studuji.
22. 3. 2009, 16:49
:-) Babedev
Mám takový malý návrh, nevím sice, jestli jsou na něj finance, ale myslím, že by za něj byla řada lidí ráda. Co takhle dát nové závěsy do 16ctky třídy ? Jsou v děsném stavu a téměř neslouží účelu zatemnění. V letních dnech, kdy sluníčko pere do oken, přijdou vhod. Taky když si chceme něco ve třídě promítat. Je to spíš maličká prosba než návrh.
22. 3. 2009, 13:33
Renata (seznam cz alt64 renavytla)
No,abych pravdu řekla, mám-li čas, taky si sem tam něco na lavici přečtu,než se marně pokusím to umýt. Někdy se i pobavím. A k těm žvýkačkám: dá to dost práce odstranit je nejen z oblečení, ale i z toho nábytku,což děláme vždy o velkých prázdninách. Většinou mám dost velké puchýře, než se mi podaří je odstranit ve všech třídách mého rajónu. Je nutné, lepit je na nábytek? Chápu, že nemůže být po vyučování třída jako ze škatulky (to bychom asi byly bez zaměstnání:-) ),zvlášť když se třídy střídají. Ale někdy se člověk opravdu nestačí divit.
A teď chci poděkovat dramaťáku za jejich včerejší vystoupení. Viděla jsem ho už podruhé, a opět jsem se velmi dobře bavila.
22. 3. 2009, 12:59
:-S sy (gymnasiumkladno cz alt64 sy)
Ne kamerám, ne rezignaci, ne džungli před tabulí !!!
Odmítám názor, že to nejde jinak. Věřím, že slušných je většina. Je potřeba se spojit!
Omluovám se za hesla a nehledejte paralelu...
Opačná cesta mi připadá cestou do pekel, obecně.
Přeci není možné neudržet atmosféru na, opakuji, NAŠÍ - VAŠÍ ŠKOLE V POHODĚ!
Znovu se vracím ke studovně, nastalá situace mi připadá dílem jednotlivců, všeobecné opovržení pro ně, tak ať jdou jinam...
22. 3. 2009, 3:06
:-) Kubista
to Zuzka Vlčková: Úplně chápu. Přiznám se, že když procházím Mánesovkou a vidím počmárané zdi, je mi také smutno a často si postesknu nad pokleslostí mravů. Bohužel, pitomci budou čmárat vždycky, jména hloupých přece na všech sloupích. Také chápu rozrušení, které nepořádek vyvolává právě na Gymnásiu...leckdo si tam totiž myslí, že na Gymplu studují samí slušní a inteligentní lidé. To bohužel není pravda...také proto, že Gympl už téměř není výběrovou školou. Takže musíte snášet všechny škodlivé jevy, které dnešní (a jakákoliv předchozí) společnost nabízí: drobnou kriminalitu, vandalismus, šikanu. Mimochodem, diskutovali jste už instalaci kamerového systému?
21. 3. 2009, 19:20
:-) Juví
To Mythio: Sáhnout si na žvýkačku při přisouvání židle rozhodně nepotěší, ale tak hrozné to není. Mnohem horší že, když se člověk zvedne a zjistí, že žvýkačka ze židle se najednou ocitla na jeho džínách:) A že to z nich jde hodně špatně dolů;)
21. 3. 2009, 18:12
:-D Mythio
Mě například pobavilo, když nám prof. Zahradník vysvětloval, jak je to ve skutečnosti s nápisem "Huml nemá péro". Na pánských záchodech se totiž prý před lety objevil tento nápis pozměněný - "Humlová nemá péro". Pointa se ukázala v momentě, kdy tam někdo dopsal "Humlová nemá péro, humlová má propisku".

Jinak tedy mě osobně nejvíce vadí nalepené žvýkačky ve spod snad všeho. Lepiši jsou dokonce tak dúmyslní, že lepí žvýkačky pod sedátka židlí tak, aby na ní každý sáhl když se přisouvá...
21. 3. 2009, 17:19
Beruška
Co se týče čmárání na všechno možné, nijak extra mě to nepobavilo, asi proto, že většinou tam stojí sprosté výrazy, navíc před pár dny jsem na záchodech narazila na krví napsaný vzkaz ,,Chci umřít´´ :/ Až na jednu výjimku...

Tělák je pruda!
Souhlas!
Máš rád Linkiny?
Jo.
Přijď v pátek do bufetu.

Jak to bylo dál, jsem se už nedozvěděla :D

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)