Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

7. 2. 2006, 17:57
mega (unhfree net alt64 mega)
btw ze je schuze RR a jsou zvani i studenti bylo a je v sekci RR na TECHTO strankach ;-)
7. 2. 2006, 17:55
mega (unhfree net alt64 mega)
to roz. student: vubec bych nelamal hul nad nasi skolou me se tu vzdycky libilo, nezlomil bych ji snad ani nad RR, ktera sice funguje, ale bez zajmu fungovat lepe tod vse.
P.S.: nosem to neslo tak zkousim dalsi otvory snad se podari...
6. 2. 2006, 22:43
:-( Rozzlobený student
to mega: Mrzí mě, že jsem se nijak nedozvěděl o plánované schůzi s RR. Rád se byl býval pustil do ostré debaty. Nevěřím, že by se RR dokázala obhájit. Jinak, výsledek mě nepřekvapuje. Nevím, jak váš ples, ale loni byl ples výdělečný a myslím, že tenhle páteční bude také.
Jsem smířen s osudem. Jsem smířen s tím, že jsem si musel koupit lístek na vlastní ples. Už nezvyšuji hlas, když někomu vysvětluji, jak to u nás na škole chodí. Nechte mě odejít...
Btw kolik kostek domina se vejde do nosní dírky?
6. 2. 2006, 21:43
mega (unhfree net alt64 mega)
tim se s Vami louci Petr z O8.A a rezignuje na dalsi snahy neco menit, snad se to priste povede, do te doby enjoy!
6. 2. 2006, 21:34
mega (unhfree net alt64 mega)
Prave jsem se vratil z hradu!..
Tedy ze sborovny. Jak jsme slibili tak jsme ucinili, opravdu jsme se sesli se zastupci RR a prosli jsme vse, o cem jsme si mysleli, ze by se mohlo zmenit k lepsimu a co povazujeme za skutecne realne zmenitelne. Jednatelka RR mela z nasi navstevy radost, dostali jsme prostor a tak jsme pres 2 hodiny horlive diskutovali a argumentuvali, a vysledek? "0" a to cista. Vazne jedine co si vybavuju je, ze jedna maminka se nakonci dobrovolne prihlasila, ze bude mailem (pokud dodame kontakty) informovat studentskou radu o schuzich RR. Projevila iniciativu a ji si toho vazim. Tim vycet uspechu bohuzel konci.
Navrhli jsme kompletni system, jak zorganizovat ples, kde bude od zacatku jasne kdo ma co zaridit a nebude tak misto pro soucasne zlovestne-studenti: "tak my to asi udelame" "jeste nevime" "nekdo to udela"; RR: "uz to mate?" "plati tohle?" "to uz ste meli udelat davno"...

Take jsme vymysleli jak studenty motivovat k prodeji listku, aby maturitak nebyl ztratovy a to sice formou odmen z prebytku, ktery se vybere, coz bylo oznaceno za nechutne (pokud si vybavuji spravny termin), proste je jednodusi mit 17 000 ztraty na maturitaku, nez motivovat studenty, prodat vsechny listky vydelat 10 000 a z toho dat 1000 studentum na mat. vecirek za projevenou snahu. Cely tento problem se ukazal jako bezpredmetny, protoze pani jednatelka rekla, ze je jedno jestli bude maturitak stat 300 000 (doslova), protoze RR ho stejnak zaplati... Takze proc prodavat listky, ze?
Velmi dlouha diskuze se vlekla o neinformovanosti studentu potazmo verejnosti o cinnostech RR a o nedustopnosti informaci na netu. Bohuzel behem teto doby jsem se nejspis dostal do casove smycky, nebot vubec netusim co se vlastne delo.
Dale jsme narazili na problem studentske rady, kterou (ruku na srdce) nikdo nebereme vazne a jak ji dat do ruky urcite pravomoci, ktere by z ni udelaly u studentu celkem prestizni formu vyjadrovani se a ne udel nekolika chudaku, kteri musi travit obcas velkou prestavku v klubovne. A vite k cemu jsme dosli? Spravne mysli Vam to samo...
Proste hazeli jste nekdy hrach na zed?
To je stranka z RR, ale my nejsme lepsi. Podle RR a pani reditelky ma iniciativa vychazet od studentu, coz je svata pravda, ale bohuzel take "mere vision". Studenti pokud nemusi, snahu proste v soucasnosti neprojevuji. Se vsim jsme byli odkazani na studentskou radu at je vzburcujeme a tim jsme se dostali do zacarovaneho kruhu.

Dva lide opravdu zdi hlavou neprobori. Az se zmeni pristup vice studentu, kteri dokazi zapusobit i na pristup tech ostatnich mozna se jednou nekam pohneme a vse co rozhodne muze, tak plynule bez zadrhelu pobezi.
Rozhodne jsem dnes mohl ty 2 hodiny vyuzit lepe, mohl jsme si oholit nohy, obarvit hlavu nebo zjistit kolik kostek domina se vejde do nosni dirky...
4. 2. 2006, 22:20
:-) CJL (seznam cz alt64 jlibovicky)
to Idiot: Něž jsi to sem napsalo, mělo jsi se poradit s Igorem a Brunem... kteří by ti poradili, psát jenom tolik vykřičníků, kolik se vejde na šířku stránky
4. 2. 2006, 19:37
:-( Idiot
Se stydím a už nebudu pít :((((
4. 2. 2006, 18:00
elinka (seznam cz alt64 holkazvenkova)
To Idiot: To je pěknej spam. :)))
4. 2. 2006, 10:51
:-D Janiczka
Idiot: S timhle prohlášením ses mohla rovnou podepsat... ;D
4. 2. 2006, 4:31
B-) ICLL (seznam cz alt64 no_love-no_live)
to idiot: Ale to mi prece vime...;-)
3. 2. 2006, 23:08
:-( Idiot
Miluju JELENA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3. 2. 2006, 10:17
:-) Student O8.A
to Rozzlobený student: Podívat se rozhodně přijdeme a věříme, že zábava bude. I kdybysme si ji museli udělat sami. Těšíme se.
3. 2. 2006, 0:17
:-) Rozzlobený student
to Student 08.A: Díky za podporu. Včelku Máju jsem bohužel neviděl, ale mnoho jsem o ní slyšel. Naše překvapení bude rozhodně velmi nekonvenční, přijďte se podívat. Zábava jistě bude, hodně jsme se i poučili z prvního plesu...
2. 2. 2006, 19:32
Student O8.A
Máš pravdu :-)
2. 2. 2006, 19:18
Anonym
Rikam v podstate to samy jako ty:)Ale vim,ze nekdo od vas ze tridy to bere,jak to rict,mirne prestizne:D Ale dik:)
2. 2. 2006, 19:11
Student O8.A
to Rozzlobený student: Tak to jsem zvědavej, jestli trhnete Máju. Pochybuju:-). Ale jinak, o to přece nejde. My si užili náš ples a pro nás byl nejlepší ze všech (to, že se líbil i jiným, je jaksi příjemné, ale navíc). Vy si, doufejme, užijete váš ples a ten bude zas nejlepší pro vás. Není to soutěž. Přeji, ať se vše vydaří a hlavně, ať se to líbí vám. Nebudu chybět.
2. 2. 2006, 18:47
Anonym
A z jaky si tridy rozzlobence?:D
ja taky chtel rict,ze se mi odtud nechce,a ze se mi bude stejskat,ale kdyz se nikomu nebude stejska po nas,tak na vas ....:)
A ani mi to nejak moc nestve,ze nekoho neprekoname,my si to proste uzijem a to je dulezity:)Jinak dik Jitus
2. 2. 2006, 18:45
B-) Rozzlobený student
to Jituš: Garantuju ti, že překonáme všechna půlnoční překvapení, která jsi kdy viděla. A to myslím opravdu vážně!
to cody: To já se těšim nehorázně až už budu z gymplu. Žádná buzerace, člověk se naučí na zkoušky a nemusí pořád řešit, jestli ho vyzkouší, nebo nevyzkouší, jestli bude test, nebude... Pojedu si svých šest vybraných předmětů a budu v poho.
Jen se mi nechce maturovat a je pravda, že se mi bude stýskat po spolužácích...
2. 2. 2006, 18:30
B-) Cody
Taky jsem si vsimnul, ze se nikomu od nas ze skoly nechce. Cim vic se blizi maturita (uz jen 15 mesicu :)) tak tim vic mezi nama pribyvaj debaty na tema: Jezis ja odsud nechci, ja nechci z tyhle skoly a podobne...
2. 2. 2006, 17:37
Anonymní účastník
Anonym tučně: Já nikdy nechci, aby někdo odcházel. I když lidi třeba neznám, už je nebudu potkávat na chodbách. Tentokrát mi bude nejvíc chybět taky O8.A. A příští rok budu odcházet i já, takže to už neřeším. Moc se mi odtud ale nechce.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)