Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

13. 10. 2006, 16:16
:-D Lukáš
Můžuse zeptat??kdo všechno je v ti redakci na ty časopisy???
13. 10. 2006, 7:28
Boude
Ja jsem zvykly na lecos, od slovnich urazek az po fyzicke nasili. (Btw na levem vicku mam 12 stehu). Takze Slastny gej je oproti tomu jen takove malinkate placnuti do hladiny. Presto jsem citil moralni povinnost, ozvat se. Proste rict, ze se mi to nelibi. Jsem rad, ze mi toto pravo neupirate.
To je asi tak vse, co bych chtel rict. Uz nemam chut resit tu opile Rusy, protoze je to namile daleko od problematiky, ktera je pro me podstatna.
13. 10. 2006, 7:17
:-D Fitek aka SKALenny
Boude: Co vic ti rici.Snad jen ze co nevidet vyjde nove cislo.Ze neveris ze to NEJSOU nase nazory tak mas docela smulu.Ja mam taky mezi homosexualy kamarady a tem se to docela libilo.(dokonce mi navrli par novych rubrik).Je to proste sranda,pro nekoho vkusna pro nekoho ne, ale to je podle subjektivniho hodnoceni a nemuzeme se libit vsem. V casopise se navazime do kazdeho koho nas jen napadne (vynechali jsme profesorsky sbor,jakozto i zamestnance skoly).Takze jestli chodis k nam na skolu,tak pocitej s tim ze se tam mozna driv nebo pozdeji objevis i TY!
12. 10. 2006, 23:06
Pepík
Samozřejmě, že je to recese. Nejde nijak generalizovat jakoukoliv skupinu lidí, protože každý z nás je naprosto jiná osobnost. Jenom to nás, snad, odlišuje od zvěře.
12. 10. 2006, 23:01
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Pepíku, já to sleduji, ale nemám pocit, že k tomu můžu něco zvláštního dodat. Snad jen toto - pokud jsou jakékoliv skupiny lidí dostatečně sebevědomé a samy sebou a svými postoji jisté, neměla by je rozhodit ani recese ani diskuze.
Směšování problematiky gejů a "ustrnulých" charakteristik národů mi nepřipadá úplně případné. My Češi se určitě neurazíme, když nás někdo nazve národem pivařů a potěšíme se nad heslem "zlatý český ručičky" či "co Čech to muzikant". Ale není to dnes už taky trochu recese?
12. 10. 2006, 22:28
:-) Pepík
Ale to nic neměmí na tom, že paní profesorka Vlčková je Bohyně a je mi velmi líto, jestli jsem jí tím definitivně vyřadil z diskuse.
12. 10. 2006, 22:06
Pepík
Přesně!
Čistě mezi námi, taky znám několik homosexuálů a všichni jsou to strašně príma lidi.

To Boude: Všimni si, že Tvoje argumenty se zakládají na tom, že Rus je skutečně opilý, i když si mohl vybrat. Věř mi, že tomu tak není. Ani jeden z těch mých zmíněných Rusů nepije. Spíš si myslím, že naopak. Ale i tak berou vtipy o věčně opilých Rusech s humorem. Neberou to jako urážku své osoby, nebo svých přátel, ale jako VTIP!!! A mimo to naprosto souhlasím s tím, že autoři Slastného geje si dělají legraci i sami ze sebe. Tím spíš, že homosexuálové nejsou. Kdybys je znal, pochopil bys nejlépe...
12. 10. 2006, 21:51
Fox
Nemyslím si, že by měl Slastný Gej někoho urážet. Osobně znám 8 homosexuálně zaměřených lidí a po shlédnutí tohoto "časopisu" se zasmáli všichni. Je to možná tím, že všem je přes 18 let. Neřekl bych, že se Slastný Gej posmívá homosexuálům. Je to spíše něco podobného, jako vtipy o blondýnách, kuchařích, židech, řidičích,zvířátkách. Základ vtipu je přeci v tom, že se v něm přehánějí některé vlastnosti objektů, na které je zaměřen. Existují jak homosexuálové, kteří mají některé z vlastností, níže napsaných a také homosexuálové o kterých by to nikdo nikdy neřekl. Jsou to absolutně normální lidé. Každý má přeci právo na své názory a může si dělat co chce, je li to v mezích zákona ( i když všichni víme, že občas se tam najdou vtipné kousky). Proto nevidím Slastného Gaye, jako urážku homosexuálů.
12. 10. 2006, 21:02
B-) Cody
29.11. staci si precist stranky...
12. 10. 2006, 20:58
Yaro
kdy je DOD?
12. 10. 2006, 19:53
B-) Cody
Pominu diskusi o časopisu Slastný GEJ, protože se otevřeně přiznám k tomu, že když jsem ho četl, tak jsem se válel po školní podlaze smíchy. Jenom bych rád připomenul, že autoři si na jeho stránkách dělají srandu i sami ze sebe.

A co se týče DOD, letos se budu účastnit cca počtvrté, pokaždé jako obsluha nějáké z odborných učeben, takže si během celého DOD stačím prohlédnout skoro všechny provázející¨a můžu potvrdit, že nejvyšší úroveň provázení mají studenti vyššího gymnázia, čím starší, tím lepší...
12. 10. 2006, 19:52
Boude
to Yaro: To bych byl velice nerad, kdyby z mých příspěvků něco podobného vyplývalo. Protoze nic takoveho nechci. Jestli te to nejak zajima, tak jsem si kdysi predstavoval situaci, ze bych chytil kouzelnou rybku, nebo potkal kouzelneho dedecka, nebo tak neco... a mel bych moznost prat si jedno prani, treba se stat heterosexualem. A zjistil jsem, ze nic takoveho bych si nepral, protoze ja se nechci menit, jsem se sebou spokojeny. Rekl bych, ze tohle byl zlomovy okamzik v uvedomeni si sve identity.
Jak říkám, jediný, co bych si přál, aby mi všichni ostatní dali pokoj, prostě si mě vůbec nevšímali. Víš, pro lidi, jako jsi Ty, je asi těžko představitelná situace, když musíš říct partnerovi: "Dneska za ruce nepůjdem, zapomněl jsem si pepřový sprej."
12. 10. 2006, 19:40
B-) Yaro
Boude: počkej...jak tak čtu Tvoje příspěvky, Ty bys vlastně byl rád heterosexuální a nemůžeš? je to tak žejo? zajímá mě to z čistě vědeckýho stanoviska :D
12. 10. 2006, 17:17
:-S Anonym
http://slastnygej.ic.cz
12. 10. 2006, 16:58
:-) Boude
Yaro: Přál bych si, aby byli všichni minimálně jako ty. Prostě neteční. To by opravdu stačilo. To by mi dokonce udělalo velikou radost.

Pe: Jsem rád, že už jsou stránky gymnázia vyčištěny :)
12. 10. 2006, 16:39
:-) Yaro
jinak, homosexuály vůbec neřešim, nejsou pro mě tím nejpodstatnějším námětem k úvaze...a myslím si, že dost lidí je na tom podobně jako já...
12. 10. 2006, 16:38
B-) Yaro
Boude: to, že gejové choděj v růžový a šišlaj, tvrdíš jenom Ty...samozřejmě že si nikdo nemyslí, že gejové choděj v růžový...už sem taky pár homosexuálů viděl a žádnej na sobě nic růžovýho neměl...ve slastnym gejovi nejde o urážení homosexuálů..."oběťmi" humoru jsou především lidé, kteří se k této recesi propůjčili...jo a vyvolený sem nesledoval a to, že nějakej Hranáč udělal homosexuálům ostudu, sem ani NEZAREGISTROVAL...
11. 10. 2006, 23:28
Boude
to Pepík: Tak to vypada, ze homosexuálové jsou přecitlivělí a vztahovační. Ale to radeji nebudeme dale rozebirat, zjevne bychom se neshodli.
Reknu ti rozdil mezi homosexualem a opilym Rusem. Ten Rus neni opily od prirody, on je opily, protoze se chce opit. Homosexual nechtel byt homosexualem, ale ouha, nikdo se ho neptal. Rus se sve lahve muze vzdat. Ale orientace se nezbavis. A jestlize se Rus smeje narazkam na svou milovanou vodku, pripousti, ze jsou to narazky pravdive. A proc mne se nelibi, když někdo tvrdí, že gayové používají zdrobněliny a chodí v růžové a já nevím, co ještě? Protože to tak není. Je pravda, že takový Hranáč z Vyvolených udělal homosexuálům ostudu, protože je to nevkusný exhibicionista. Ale většina homosexuálů se na veřejnosti nijak nezviditelňuje. A ani to není tím, že by se báli fyzického násilí, které je docela běžné, ale protože prostě nemají potřebu.
A když už jsem narazil na VV, chodil Vladko v růžové?
11. 10. 2006, 22:15
:-D Pepík
Ale pročpak?
11. 10. 2006, 22:15
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Pepíku, teď jste mě asi vyřadil z diskuze...

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)