Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

27. 3. 2007, 19:38
B-) Cody
Nepiste sem to slovo! Mám z něj kopřivku, vyrážku a černý neštovice najednou...
27. 3. 2007, 0:05
anonim
Hodlám se raději vyhnout konfrontaci mé osoby s tím co tu chci napsat a s tím až to uvidí můj češtinář a bude se desit co si to vychoval.

Tak prvni k cemu bych se chtel vyjadrit a asi to nejpodstatnejsi je prispevek tykajici se pani prof, Sojkove. Myslim ze matika az tak dulezita neni, lec pochybuji ze pokud neni zrovna soucasti tveho prijimaciho rizeni tak te pi. prof Sojkova topi na petkach. Zaklady by asi mel znat kazdy...Gympl neni jen od toho aby te pripravil na prijimacky na VS a na tvuj budouci obor, Ale skolou ktera se snazi ti tohle vsechno nabidnout a k tomu prinest i vseobecny prehled a urcite zkusenosti z jinych oboru nez tvych vyvolenych. Myslim ze na 4 se to nejak da ubojovat vzdycky a jeste jsem se nesetkal s tim ze by se nejaky profesor snazil nekoho utopit. A pokud ti 4ka z matematiky tolik vadi, tak myslim ze neni problem proste na ty 3-5 pisemek zasednout den pred termminem a napsat to za 2 nebo za tri. Sam jsem z matiky prolezal s dost odrenyma usima a nakonec to vypada na uspesne prekonani matematickeho obdobi. A pokud nechces delat pro jeden z predmetu ,ktery studujes na stredni skoole, nic, tak se smir se 4kou a bud za ni rad.

Za druhe, myslim ze vceĺku rozmerna propagacni nastenka pi. prof. Pochmanove informuje o nabidce dostatecne, mozna by take nebylo prilis problematicke misto psani prispevku se mrknout na skoly kdyz ses u pocitace a za treti-sokuje me ze po trech letech na Gymplu jeste neznas vychovnoíu poradkyni nasi skoly....

No a ted to hlavni: At se dari vsem pilnym i linym, studujicim i flakajicim se studentum nasi skoly a nesmim zapomenout na poradnou davku stesti (nebo taky pile) vsem maturujicim.

Vas anonim
26. 3. 2007, 22:10
:-D Tlapouch
Anonyme!
Myslím si, že jsi smysl dopisu nepochopil a místo toho se zabýváš nepodstatným překlepem. Kritizovat umíš, ale podepsat ne.
26. 3. 2007, 21:21
B-) Jára (post cz alt64 x28)
Jasně, ať žije, jenom je asi krapet idealista, to je celý.
26. 3. 2007, 21:08
jitka
miluju nas gympl, vsichni jsme uzasni, vcetne Michala, at zije :-)
26. 3. 2007, 17:45
esp
2 docent: Tak tak:-D
2 anonym: to je poprvy co se mnou nekdo souhlasi:-D
26. 3. 2007, 17:16
:-D docent
2 anonym: "odmaturovat s češtiny"- opravovat chybu v dopise s chybou opravující chybu v jiném dopise s chybou, který opravuje chybu jiného dopisu, tak to už se jen tak někomu nepoštěstí...
26. 3. 2007, 0:10
:-D Jára (post cz alt64 x28)
A hlavně to zdraví, pane Libovický!
25. 3. 2007, 23:23
Anonym
tereza - "Vzpomněl jsis třeba" - být tebou, tak nekritizuju pravopis, tohle je hrubka ze základní školy, za to bys neměla odmaturovat s češtiny líp jak za 4 :-D
25. 3. 2007, 22:41
anonym
jo a bertunkova, ty makej na otazkach, at je od koho vopisovat :-) a nezvan na foru
25. 3. 2007, 22:40
B-) anonym
souhlas s esp. tyhle veci sem nepatri, Michal si dela zbytecne zle a ti, kdo pisi proti nemu, no nerad bych krivdil, ale ty zas mozna podlezaj profesorum, ale mea culpa, esli se jich dotknu :-) dneska uz to proste tak je, HLAVOU ZED NEPRORAZIS, jen si nadelas nepratele, protoze ne vsichni maji odvahu se vyjadrovat k profesorum svobodne, obzvlast, kdyz potrebujou odmaturovat, Michale, sklon hlavu, drz hubu a krok a mozna jeste odmaturujes :-)
25. 3. 2007, 22:28
esp
hmmm ja si hlavne myslim ze tohle vubec nepatri na skolni forum prichazeji sem rodice zaku a uchazecu o studium a tady se resi tohle...nehlede na to ze vubec nechapu jakej to ma smysl nazor profesora nezmeni nejakej "dopis" na foru... proc si tohle nevyresite ve skole ale prijdete domu zapnete PC a napisete sem?????Sorry ale tohle je smesny....
25. 3. 2007, 21:33
B-) Terez Bartůňková
MOHLA JSEM SI VYPRACOVAT DALŠÍ MATURITNÍ OTÁZKU, ALE ŘEKLA JSEM SI NE!!!!
Chtěla bych zareagovat na Michalův dopis naší třídní profesorce Sojkové ohledně ,,nevhodného" opakování z matematiky, které příliš zdržuje našeho budoucího právníka. Michale, slyšel jsi někdy slovo EMPATIE? Asi ne,viď?
Dokázal sis vůbec představit, jak se paní profesorka bude cítit, až si tvůj dopis přečte? A co teprv ,až ty chyby uvidí naše češtinářka! Všichni jsme v předmaturitním stresu.Myslím, že to není vhodná doba na vytváření dusné atmosféry a rozdávání facek v podobě kritických dopisů.
Když jsem nám ho paní profesorka přečetla, nevěřila jsem svým uším.
Myslím, že bychom teď měli spíš bilancoval 4 společné roky na gymplu..... Vzpomněl jsis třeba, že PRÁVĚ TAHLE PROFESORKA obětovala svůj volný víkend a jela s námi puberťáky 2x na školní výlet? Mohla se věnovat své rodině a rehabilitovat se po náročné operaci, ale místo toho snášela nepohodlí pod stanem a tmelila náš nesourodý kolektiv. Na nedávném maturitním plese si bez rozpaků nasadila sobí parůžky, jen aby nezkazila naše půlnoční překvapení.

Nechápu, co tě udivuje na předmaturitním opakování z M, když právě matika je příprava na řešení spousty situací, které nás čekají nejen na VŠ, ale i v životě: nenadálá situace=problém,vyhodnocení a jeho řešení.
Přihlásil ses na všeobecné gymnázium, které není rozdělené na humanitní či přírodovědnou větev, jako tomu bývalo kdysi. Pláčeš tak trochu se zpožděním.Každý z nás musí bojovat s některým(i) předmětem(ty).Mám si já stěžovat na fyziku a Eva na biologii? Snažíme se to prostě nějak zvládnout a nezbláznit se.

Myslím si, že po 4 letech studia mohu říci, že se již umím vyrovnat s prohrou, snažím se respektovat požadavky druhých i autority.
Jak se svým černobílým názorem chceš jednou objektivně posuzovat ,,vinu- či nevinu" svých klientů?

Kdybych byla teta Kateřina ze Saturnina, odvětila bych ti příslovím: ČIŇ ČERTU DOBŘE, PEKLEM SE TI ODMĚNÍ aneb JÁ PO NĚM CHLEBEM, ON PO MĚ KAMENEM.Věřím, že to napadlo i p.prof. Sojkovou. Tak to už stačí-jdu se zas dělat něco užitečného.
25. 3. 2007, 16:08
rodic
oprava-ctyrlete studium
25. 3. 2007, 16:06
rodic
Mohl by mi nekdo vysvetlit,jak budou vypadat postupove zkousky ve 4.rocniku osmileteho gymnazia.Slysela jsem,ze se na ne mohou prihlasit i deti z devatych trid zakladky a ze si vsichni mohou krome toho podat i prihlasku na tentyz gympl na ctyrlete studim...
25. 3. 2007, 15:47
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
to esc. a všichni studenti - to se omlouvám, zaměnila jsem ty roky. Uznávám, že ve druháku člověk nemusí mít ještě jasno. Ale nic to nemění na tom, že určitě může kteréhokoliv vyučujícího požádat o radu.
25. 3. 2007, 13:07
:-) Dan Panda-ex4.B-2004
sy: Ano, mám pocit, že v případě Michala se už jedná spíš o hysterii :-) ... nicméně, pouze základ problému mohu nějak okomentovat, konkrétně k matematice se vyjádřit moc nemůžu.
25. 3. 2007, 12:31
:-) esc.
2 Zuzana Vlčková: Jen taková malá poznámečka: semináře máme možnost volit ve druhém a třetím ročníku, ne ve třetím a čtvrtém, jak vyplývá z vašeho příspěvku...
24. 3. 2007, 18:08
sy (gymnasiumkladno cz alt64 sy)
to Ilona: Nikoli. O rozložení učiva rozhoduje předmětová komise. I předmětová komise však musí dodržet určitá pravidla, jedním z nich je např. Katalog požadavků, nově i Školní vzdělávací plán odpovídající Rámcovému vzdělávacímu plánu, který vytváří MŠMT atd. Vyučující musí plnit mnohé o čem jako studenti nemáte tušení, ale to je naše práce. Vy studenti studujte...A převážná většina z vás poctivě studuje:)
Snad jsem vás nepřechválila :)))
24. 3. 2007, 16:58
Ilona Machovská, 4.A (seznam cz alt64 ilonkaMachovska)
Můžu se zeptat někoho zasvěceného, jestli je možné, aby si kantor uzpůsobil osnovy podle své potřeby? Konkrétně: Může prof. Sojková zrušit opakování z matematiky, i když je to v osnovách???

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)