Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

4. 5. 2007, 20:13
B-) Tady bejval takovej Cody...
Tomík: Špatně děláš, byla dobrá.
4. 5. 2007, 19:59
:-( Tomík
Opět (jako vždy, když se zdejší diskuse rozjede) mám chuť celé tohle fórum zrušit - škoda, že to není v mojí moci. Někteří jedinci by si měli uvědomit, že jsou věci, které na ŠKOLNÍ web nepatří.

to Palec: Ač nemohu souhlasit se všemi názory Tebou zde prezentovanými, v jednom Tě rád podpořím:

Prohlašuji, že se scénkou, kterou předvedla O5.A na dnešním Majálesu jsem nikdy neměl a nechci mít NIC společného.
4. 5. 2007, 19:47
:-D Něha
Majáles fakt super...Myslim, že od primy sem lepší nezažila. Jo a chlapecký pěvecký sbor super, super a ještě jednou super...hlavně výběr písní!!!
Malecek: NC...jak myslíš.
4. 5. 2007, 16:38
:-) Uibice
2 Weatherman: Máš velmi bystrý postřeh, ovšem byla to první reakce na příspěvek sestávající se ze dvou částí, přičemž já reagovala na část první, ty mluvíš o diskuzi o části druhé.

2 All: Nevyhýbáme se kritice za podobnost s loňskou scénkou letošní O8A. Ovšem většina z těch, co náš letošní nápad realizovala není schopná porovnat, jelikož jsme v době loňského Majálesu byli v Anglii. Ti co porovnat schopni jsou se očividně spíše distancují. Podobnost tedy bude zřejmě výrazná ovšem vzato kol a kolem není zcela úmyslná.

A Majáles byl prostě squelej! :)
4. 5. 2007, 16:30
B-) zajíček
Myslím, že si pořadatelé zaslouží jedno obrovské DÍKY (o: Poslední pořádný majáles jsem zažila v primě (a to už je vcelku dávno), proto jsem ráda, že ve mně dnešní evokuje takové pěkné pocity.. Zvláště pochod a chlapecký pěvecký sbor stály za to P-:
4. 5. 2007, 16:14
:-D CJL (seznam cz alt64 jlibovicky)
Majáles byl vskutku úžasný... Určitě se vyrovnal době Dana Pandy a dalších. Chtěl bych poblahopřát 3.B a poděkovat všem, kteří se majálesu účastnili, bylo to skvělé.

to Po o něco delší...: Dobře ty.
to Palec: Ty jsi truhlík květník, že ano...
to ostatní: Nechte chudáčka Palečka, ony ho ty negativistické postoje přejdou.
4. 5. 2007, 15:49
Po o něco delší než krátké době (Weatherman cz alt64 opet)
2Uibice: Promiň ale musim si rejpnout - tvůj komentář naprosto postrádá jakoukoli spojitosts daným tématem třídní scénky.

2Scotie+Něha: V podstatě totéž, jelikož se vám nepozdává veřejně prezentovaný názor někoho jiného, musíte ho okamžitě zdeptat.

2Abu: Zbytečně přehnaná kritika i když s něčím souhlasím. Ale mluvit někomu do slovní zásoby...

2Palec: Souhlasím s názorem, že scénka je silně kopírovaná a že se mělo na něčem pracovat dávno předtím, ale narozdíl od tebe z toho nedělám takovou vědu. A prosímtě neříkej mi že si nevěděl o údajném rozmachu tabáku v naší třídě. Zaprvé to je snadno viditelné a za druhé to zbytečně dramatizuješ.

2ALL: Jsem teď jen zvědam na ty reakce...
4. 5. 2007, 15:25
B-) Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Uibice: Nekouřím, nezpiju se do němoty (jako ty) a o svém sexuálním životě se tu nehodlám šířit. ;-)

2Scotie: Mě nemrzí, že se s tebou v Dundee nemusím potkávat. Pokud jde o scénku, je pod mojí úroveň pouze využívání cizích úspěšných nápadů. Kdyby to mělo slušný základ, na zbytku by mi nesešlo.

2Něha: Loser se píše s jedním o. O O8.A jsem neřekl nic jiného, než že se scénkou nápadně podobnou té naší loni vyhrála Majáles. Do očí ti řeknu toto i cokoliv jiného, co jsem tu napsal nebo napíšu. Ze školy nechci, protože lepší v kraji není, a ze třídy taky ne, v ní také převažují dobří lidé. Kromě toho jsem přímo o třídě také nic nepsal. Nevadí mi třída, ale pouze ta scénka. Příště si radši ještě jednou přečti, na co reaguješ.

2Abu: Když jsem to po sobě četl, přišlo mi to stejně hrozné, ale lepší než z toho udělat odstavec popisu mé poslední návštěvy Dundee.
Pivo piju a pokud mě jeho konzument neobtěžuje, nevadí mi. Kuřák mě obtěžuje kouřem.
Je mi 16 let a na nic si nehraju.
Výhrady ke své slovní zásobě přijímám maximálně od profesorů ČJL, pokud se k danému tématu nehodí.
4. 5. 2007, 0:59
B-) Honza M. (centrum cz alt64 jmarek)
Fůj, tabák... Podepiště laskavě petici na www.nejvíczrušitkouřenívhospodáchbybylozáhodnojakoživšudejinde.cz. Ď.
3. 5. 2007, 23:35
:-D BeeJay (seznam cz alt64 t-pack)
Nejak jsme se rozjeli na to, ze je to debata o nicem... Co to probrat nekdy v Dundee u vodnice? ;)
3. 5. 2007, 23:35
Abu
Ale ta hlaska "Se zdesenim" je nejlepsi:D :D Kdyby ji rekl nejaky 70-lety pan, tak se neni cemu divit, toho bych i pochopil, ale takhle? Alespon je videt, ze dnesni mlada generace neni cela zkazena:)
3. 5. 2007, 23:32
Abu
Nehodlam se vam nejak cpat do diskuze, nevidim vam do toho, ale hlaska: "Se zděšením jsem zjistil, že se u nás ve třídě začal rozmáhat tabák. A nejenom skrz vodnici.", me naprosto sesadila ze zidle:D Oni v tom Dundee pijou mozna dokonce i pivo!!! Fuj, co je tohle za generaci... To se musi prisne potrestat, podnik, ty, co tam chodi i skolu, do ktery tihle rebelove chodi:)Vsechno pozavirat! Nevim, kolik ti je, Palecku, ale prestan si, prosim, hrat na takovyho intelektuala:)Tolik sprostych slov jako distancovat, separatista nebo nekolegialne, sem uz dlouho v jedny vete nevidel...
3. 5. 2007, 23:32
B-) Scotie
To s O8.A sem taky moc nepobrala.. :D
3. 5. 2007, 23:30
B-) BeeJay (seznam cz alt64 t-pack)
No my jsme prece ti nejhorsi, na nas se staci podivat a uz ma clovek sklony k lehkym drogam. Letmy dialog na tema 'kolik je hodin?' zpusobuje silne kuractvi, nemluve o dusledcich jednoho posezeni v Dundee. My z O8.A jsme proste staslivi a jim to vyhovuje, takze vsechna spina na jejich hlavu, ne na tu nasi :D
3. 5. 2007, 23:18
B-) Jára (post cz alt64 x28)
Že se na to nevykašlete, takhle se hádat . . .
Jenom nevim, kdo přišel na to, že Vás naše třída kazí. To jsem tedy kategoricky proti!
3. 5. 2007, 22:52
Něha
Tomášku...nechtěl by si třeba opustit naší třídu a rovnou jít na jinou školu?? Ja si myslim, že prostě s tak odpornýma looserama, který neustále strašně kazí 08.A (nám to vyhovuje:)), nemůžeš přece chodit do jedné třídy?! Udělej nám jednou radost jo... a laskavě nám nenič pověst naší třídy a radějí vypadni!!!!! Přijd a ve třídě mi to řekni do očí....
3. 5. 2007, 22:25
Scotie
I když nás samozřejmě všechny moc mrzí, že pan Maleček nenavštěvuje ten nepřiměřeně kuřácký podnik Dundee Jam, tolerujeme jeho názory, které naprosto vystihují situaci a děkujeme za pěknou podporu naší zítřejší scénky prezentované na Majálesu, od které se on distancuje, (úroveň scénky totiž naprosto neodpovídá úrovni pana Malečka) což nás jakožto třídu nesmírně rozhořčilo, slabší povahy při jeho veřejném prohlášení i slzu uronily. RIP Palec.
3. 5. 2007, 22:19
:-D Honza M. (centrum cz alt64 jmarek)
Třeba to právě proto za něco bude stát. Ale případné plusové body bych započítal nám :-p
3. 5. 2007, 22:16
B-) Uibice
To vite, pan Malecek nekouri, nepije a sexualne nezije a pak se musi realizovat alespon na skolnim foru...
3. 5. 2007, 21:58
:-( Palec (centrum cz alt64 softmalecek)
2Dan Panda: Mírně dotažené do extrému, ale v podstatě to tak je. Se zděšením jsem zjistil, že se u nás ve třídě začal rozmáhat tabák. A nejenom skrz vodnici. Jestli i tráva, to nevím. Dost mě to mrzí a štve. Od té doby, co u stolu v Dundee tvořím nekuřáckou menšinu :-(, tento podnik odmítám navštěvovat.

I když teď budu vypadat jako separatista a zachovám se ke své třídě nekolegiálně, chtěl bych se veřejně distancovat od našeho (O5.A) zítřejšího vystoupení v rámci Majálesu. Scénka je nepřipravená, nedotažená, ale hlavně sprostě kopíruje loňský vítězný výstup letošní O8.A.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)