Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

6. 5. 2007, 18:14
Sticker
tak Maleček tady PAN hlavní low brain zas začal kázat...Malečku nejenom tvůj smích, ale i tvoje názory mě totálně rozesmívaj..nechápu proč ses o tomhle vůbec zmiňoval - dle mého názoru chceš na školním webu menší hádku

jo Fikus a la Dan byl fakt skvělej...a taky byla hustá akce našeho heavymetalisty Nice (Kuba) jak během představení rozstřískal sluchátka:)
6. 5. 2007, 18:14
:-S CJL (O8.A :D ) (seznam cz alt64 jlibovicky)
to O5.A a podobní: Tyto stránky navštíví v průměru 322 návštěvníků za den. Celé stránky, včetně fóra, by tedy měly mít alespoň trochu reprezentativní charakter, tedy by bylo dobré se některým tématům vyhnout. A pokud si chcete řešit své spory s kolegou webmasterem Malečkem, tak si na něj počkejte na ICQ nebo někde za rohem, jak je libo, ale ne na fóru...
6. 5. 2007, 18:13
B-) Tady bejval takovej Cody...
Ehm, O5.A, ne jako že by něco to, že jo, ale ehm, teda, jakože ve směru, hm,...já už to řikal ráno...nechcete si to vyřešit mezi sebou osobně anebo někde jinde? Přece jenom, myslete na to, že sem se dost často dostavují profesoři, a co hůř, rodiče uvažující o tom, zda k nám přihlásí své milé opečovávané dítko a tohle fakt neni ideální tu řešit... Na netu jsou milióny knih hostů...zkuste to jinde.
6. 5. 2007, 18:05
B-) Tomík (O5.A)
Myslím, že toto fórum nemá sloužit k řešení osobních sporů O5.A a jako velký webmaster vás žádám abyste si je řešili jinde. Tak.
6. 5. 2007, 18:02
:-D Uibice (O5.A :D)
O M F G .
6. 5. 2007, 17:54
:-S Tumdum
OMFG...
6. 5. 2007, 17:39
:-S Tereza (05.A)
Jo a pro Tomáše Malečka....(moc dobře víš, že si nenechám nic líbit)

Tvoje kecy ohledně naší třídy,(btw je to i tvoje třída) nejsou moc inteligentní....Jinak asi se bavíš se špatnejma lidma, protože z mého okolí(tvořeno skupinou lidí z naší třídy) kouřej asi tak 2 lidi a to ještě jeden tak jako z legrace.... nevim, kde si vzal ty svoje zaručený informace!
Jinak vodní dýmka, sory, ale neznám moc lidí, který by to nikdy nezkoušeli(tzn, že všichni, co choděj do toho hříšného podniku jí kouřej, někteří i vlastněj). A stejnak je to jejich věc, tobě do toho nic neni, v hospodách se kouří, pije a na stole v dundee sou vždycky vodnice,. Je mi líto, že tě to irituje, ale je to tak..A laskavě ze sebe nedělej nic lepšího, kort když NIC lepšího nejseš!!!!
(stálo by za to porovnat člověka jako si ty a nějakého toho hříšníka, co přived tabák do tý naší slušný třídy, kterou kazí ta hrozná o8!!!!!!) :-D

A uklidni se, protože s takovejma hroznejam lidma, co choděj do Dundee budeš ještě 3 roky chodit do třídy a pokud se budeš chovat takhle, tak se nediv ničemu, jak se k tobě bude kdo chovat....
6. 5. 2007, 17:25
B-) Terkaa
Danik je king...dane, víš o tom, že si tě teď začne všímat víc lidí? Měl by sis nechat tu žlutou mikinu na dýl, aby se na tebe tak rychle nezapomnělo...:-D Bylo to skvělý, stála sem(no, ehm, měla sem tancovat ve stylu 80. let) za tebou a fakt neuvěřitelný...mnohem lepší než to ucho, co to dělá normálně:)
BYLO TO FAJN FAJN FAJN FAJNOVÝ.....škoda že to neviděla protota...maji blbý místa....Bavila sem se o tom s hodně lidma, a všichni si myslej, že seš skutečnej, jedinej king :))...
6. 5. 2007, 16:24
:-D Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Díky všem studentům, kteří se podíleli na majáles a kteří připravili takové krásné vstupy. Po delší době to byl opravdu podařené, tak ať to vydrží i do dalších let!
Gratuluji Králi Majáles Dominikovi, ale musím přidat i velikou poklonu Danovi z O 5.A, to byla skvělá show.
6. 5. 2007, 16:12
:-D Ary
to Palec: heh, po tom, co jsi tu vyprodukoval jsem se mrkla o pár stránek dozadu a rozhodně jsem se zasmála:D

Majáles byl fajn, myslím že se povedl, a to podobným akcím nijak zvlášť neholduju (nebaví mě to a při nejbližší zmínce o akcích tohoto typu prchám O:-)). Ale tohle bylo fakt hustý, no.
Tedy po krátkém zamyšlení nad tím, jakou genialitu projevila celá škola v nacvičení scénky ani né za týden (my jsme jí dávali dohromady jeden den), doufám, že se příští rok náš majáles bude opakovat ;o).

Docela mě mrzí, že podobný časový problém řešily i hoky, co nacvičovaly WITCH, je to fakt smůla. Ten seriál je nechutně odporný, ale časáky se povedly bombově, co vím:o))
6. 5. 2007, 8:01
:-D Po o něco delší než krátké době (Weatherman cz alt64 opet)
All hail the King!
5. 5. 2007, 21:02
B-) ICLL (seznam cz alt64 j smely)
Chtěl bych poděkovat všem, kteří se nějakým způsobem podíleli na organizaci Majálesu a tím mi pomohli dotáhnout ho do zdárného konce. Také děkuji studentům, kteří se ho zúčastnili a obzvláště těm, kteří vydrželi i na pochod. Snad bude tato tradice pokračovat...
5. 5. 2007, 18:20
:-D Sněžíííííííí
Třikrát hurá opravdovému Královi Majálesu !!!!! A dík všem kteří si myslí, že naše scénka nebyla tak hrozná...:D
5. 5. 2007, 16:33
:-D Fíkus (centrum cz alt64 xxxsphinx)
Děkuji, děkuji všem, sice ten titul nemám, ale díky Vám se tak aspoň cítím!!!!
5. 5. 2007, 12:12
BeeJay (seznam cz alt64 t-pack)
Majales se rozhodne vydaril, organisatori si zalouzi podekovani. A scenka O5.A nebyla zase tak podobna te nasi, navic ten konec me vazne polozil. Vsichni vime, kdo je opravdovy Kral Majalesu ;)
5. 5. 2007, 9:34
:-S Anonym
taky si myslím,že byl super..hahahaha
5. 5. 2007, 6:05
Po o něco delší než krátké době (Weatherman cz alt64 opet)
2Uibice: Souhlasím, ale tato reakce je mimo. Kritizovat pana Malečka kvůli jeho názorům na tabák a alkohol mi přijde směšné. Mě například prostory Dundee zachlcené kouřem připomínajícím norskou mlhu taky vadí, ale narozdíl od dříve jmenovaného jsem se s tím smířil.

2ALL: Vidím že jste se poučili, gratuluji...
5. 5. 2007, 3:16
B-) Dan Panda-ex4.B-2004
Tak jsem z vašeho majálesu viděl asi 15 minut, bohužel jsem musel předčasně odcestovat do Prahy a vyměnit tak kvalitní studentskou tvorbu za mrzkou zábavu pro masy v podobě Spidermana :-) ... každopádně zápas famfrpálu mě pobavil, už jen proto, že za našich dob nebyly třídy schopné přijít ani s takovou ptákovinou :-) a radši se na majáles vykašlaly... jediná poznámka, příště nechte otevřený dvůr, ať lidi nestojí venku za plotem v kytkách a jdou se podívat blíž...
4. 5. 2007, 21:12
B-) Yaro
cheche, rozmach tabáku v o5.a, to sou věci ale...to bych nikdy nevěřil, že se taková tragédie dokáže přihodit...
4. 5. 2007, 20:53
:-D Bára
Hehe díky Jindro
Jó Majáles byl fakt vyvedenej a musim říct že to jak to ten týpek z O5 rozjel na Kouř bylo fakt úžasný ;)
Ty jo, chlapecký sbor mi nějak unik, škoda jak to tak slyšim :)

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)