Úvod | Aktuálně | Výuka | Úspěchy | Přijímačky | Fotogalerie | Fórum | Projekty | Různé | English
O škole    Stránky    Ostatní    Sovy    Burza    Kladno    KMD    
O škole
Zde se můžete vyjádřit k veškerému dění ve škole...

Vložit nový příspěvek

Vložit nový příspěvek

              

Zobrazení příspěvků

29. 5. 2007, 16:52
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Coz mi tak pripomina, ze rozvrh si mate zjistit ve skole na nastence a kdo tu moznost z jakychkoliv duvodu dnes nemel, ma se zeptat spoluzaku (nejlepe sluzby) :)
29. 5. 2007, 16:47
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Vy jste nejaci akcni... Den je sotva v 70% a vy uz byste se chystali. Do skoly se pripravujeme rano a to jen pokud nezaspime! Copak jsme vas nic nenaucili? :D
29. 5. 2007, 16:43
:-D Jára (O8.A) (post cz alt64 x28)
Buďte, šmankote, krapet kreativní! Prostě si vezmu, tužku, papír a něco vždycky vyplodím do libovolného předmětu. Chce to jenom trochu fantazie
29. 5. 2007, 16:29
:-S brk
to je sice všechno skvělý, ale i kdybych chtela, nemužu se na zítřek připravit, protože absolutně netušim co budeme mít za hodiny! to všichni máme i hromadu jiných starostí ! to je taková krásná adekvátní výmluva na všechno !
29. 5. 2007, 15:58
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Studente, mozna proto, ze mimoradne rozvrhy sem vklada pani, ktera ma na starotst i hromadu dalsich veci. V prubehu dne se tu dozajista rozvrh objevi. A zprav je zde tolik, protoze jsme ukecani a po maturite nemame co na praci :P
29. 5. 2007, 15:03
:-S student
Mám skromný dotaz.Proč se zde skoro každý den objeví nějaká nová zpráva nebo zajímavost a dnes se tu neobjevil rovrh na zítřek, když tu má každý den být??? Zítra jdu po dlouhé době do školy a nevím co vlastně si s sebou mám vzít za pomůcky, takže si zkusím tipnout a snad to vyjde,...
29. 5. 2007, 0:45
B-) ICLL (seznam cz alt64 j smely)
to all: Já si myslím, že každý má možnost zde napsat svůj názor. A jsem strašně rád, že existují lidé, kteří dokáží ocenit to, co o99a dokázala. V každém z nás, ať chceme nebo ne, něco zanechala. Já osobně jsem strašně vděčný za to, že jsem mohl po boku této třídy strávit tři roky a i to je dle mého názoru málo. Tato třída sice končí na gymnasiu, ale jsem si jistý, že některé její členy budeme vídat nadále. A některé možná již za pár let v tisku. Kdo ví? Ještě jednou všem studentům o99a děkuju za krásné chvíle a doufám, že se každému z Vás podaří to, co si do budoucna plánujete.
28. 5. 2007, 23:21
:-D CJL-Jindřich-o99a (seznam cz alt64 jlibovicky)
Ale hlavně hlavně jsme tam strávili přibližně 42% našeho dosavadního života... a to není málo. Ale bylo to krásných 42%. Děkuju všem.
28. 5. 2007, 20:40
B-) Cody odmaturoval (O8.A) (centrum cz alt64 Debilpako)
V dosavadní historii Gymnasia Kladno na něm o99a studovala 7,48% doby co existuje :)
28. 5. 2007, 19:25
:-) Zuzana Vlčková (volny cz alt64 zuzvlc)
Omlouvám se, že se vkládám do studentské debaty. Jsem si jistá, že O8.A zanechá nesmazatelnou stopu v historii školy, ale stejně tak jsem přesvědčena, že mají následovníky, kteří určitě budou jiní (to musí), ale zároveň budou něčím navazovat. Díky těm (O8.A) i oněm (dosaďte si sami a nemám na mysli jen jednu třídu, doufám :-)).
28. 5. 2007, 18:10
B-) Jára (O8.A) (post cz alt64 x28)
Tum tu dum . . .
28. 5. 2007, 16:54
:-S annie
Nevim co tu kdo řeší...je to každého názor...někdo ty lidi znal a někdo ne...tečka! Komu se bude stýskat tak ať to napíše,je to snad zakázaný? a komu to vadí,ať sem neleze...vážně mi někdy připadá,že lidi typu afanym a BOL fakt nemaj co dělat,a proto dělaj chytrý někde kde o to nikdo nestoji...
28. 5. 2007, 7:12
B-) zajíček (seznam cz alt64 zajicek8)
4afanym: Zajímalo by mě, jak dlouho se pohybuješ na půdě našeho ústavu. Předpokládám, že přinejmenším rok, takže sis jistě všiml/a, že O8.A nedělala nic normálně (-: Většina akcí(možná všechny) byly výjimečné a originální a právě proto zde všichni "pofňukáváme" nad jejich odchodem. Všiml/a sis snad jiné třídy s alespoň podobnými rysy?
28. 5. 2007, 7:06
afanym
To all: Nezda se vam ze neco precenujete? Vzdycky, kdyz nekde neco konci, tak se najednou vyroji tuna pofnukavani a sentimentalnich prohlaseni typu: "bez vas uz to nebude ono", " byli jste ti nejlepsi" nebo "protoze, odchazite muj medvidek uz nebude tak hebky jako driv".
Deje se to rok co rok. Zkratka mi to prijde obcas prehnany a dokonce si myslim ze u nekterych jsou smutne reci na rozloucenou pohou spolecenskou povinnosti. Bezte se kouknout na hrbitov,tam je spousta nepostradetelnych lidi!
27. 5. 2007, 15:18
B-) Cody odmaturoval (O8.A) (centrum cz alt64 Debilpako)
Já bych se chtěl taky přidat k proudu příspěvků proudících z řad členů o99a. Je mi moc líto, že jsem nepropadnul a musím opustit naší slavnou školu. Ale zároveň vím, že už jsem tam tak moc zapustil kořeny, že úplně už to nikdy nepůjde, takže se budu dostavovati dále.
Naše třída je spolek úžasnejch lidí, který jsou opravdu osobnosti, paní předsedkyně maturitní komise měla pravdu. Všichni mě obohatili víc než si myslej. Zároveň mám milion krásnejch vzpomínek na všechny naše akce. Stačí říct jedinou větu, která už u nás zlidověla a všem se vybaví nějáká situace. Třeba namátkou:
"Tum tu dum"
"Johnny škytnul"
"KÁMEN! VŠICHNI TADY UMŘEME!"
"A co sociální balada?" " :/" (hmm, smajlík Dorot tu neni)
A spousta dalších. Tyhle věci nikdy nezapomenu a vždycky se jim zasměju, takže díky všem, jak z o99a, tak i ostatním lidem z jiných tříd i profesorům.
27. 5. 2007, 12:10
:-) Daria (seznam cz alt64 C S Black)
Já se musím už jen přidat ke všem ostatním a zvláště pak k Terce! Oktáva byla, je a vždycky bude nezapomenutelná třída, která se nedá nijak nahradit. Ale i já doufám, že tímhle to nekončí a že se všichni dál budeme vídat, protože bez vás už by to nebylo ono!! Díky, že jste!
26. 5. 2007, 16:09
Terka z lesa
Začla sem sem psát "nový příspěvek", ale po pár minutách ťukání do klávesnice sem zjistila, že stejně nemůžu na pár řádek napsat všechno, co bych chtěla...zažila sem s některejma z vás spoustu věcí, celá vaše třída mi hodně přirostla k srdci a několik z vás ve mě zustane napořád....Dofám, že se i nadále budeme vídat a že setkání nebudou jenom zřídka, ale taková, jak řikal Jára.Myslim, že celá ta naše žlutá budova po vašem odchodu uronila nejednu velikou slzu, protože tak řešená a oblíbená třída na kladenskej gympl ještě nejspíš nikdy nechodila...
Někdo by řekl, že takhle to prostě chodí, že čas plyne, ale i když v září přijdou další 4 nový třídy, zůstane tam po vás obrovký prázdno, který nikdo nedokáže zaplnit...je mi hrozně hrozně moc líto, že odcházíte a strašně moc doufám, že váš kazicí vliv na naší třídu bude i nadále přetrvávat...
26. 5. 2007, 15:52
Bára
Tak sem musím taky napsat. Poslední zvonění se vám opravdu vydařilo, stejně jako všechny ostatní akce co ste za tenhle rok vymysleli... no a hlavně mi tu budete strašně chybět, fakt moc, ale to vy stejně víte ;)
25. 5. 2007, 22:32
BeeJay (O99A) (seznam cz alt64 t-pack)
Ja si myslim, ze se nenechame nicim jen tak rozpadnout, to by na nas nesedelo. A co se tyce lidicek ostatnich, stejne Vas hromadu budeme vidat vsude mozne po Kladne a okoli - a pokud se vse vydari, tak nekteri z nas se zanedlouho (eh, jak se to vezme) podivaji na steny naseho ustavu zpoza katedry, hehehe. My se proste nevzdame ani sebe, ani Vas, ani Gymplu - tak lehce se nas nezbavite...
25. 5. 2007, 22:06
Jára (O8.A) (post cz alt64 x28)
Samozřejmě, že do jaké míry zůstaneme třídou a do jaké míry se staneme jednotlivci, ukáže objektivně až čas, ale když si vzpomenu na všechny naše soukromé zážitky i projevy našeho kolektivu jako celku, nemám o nás strach. My to prostě bez sebe a hlavně bez naší třídní profesorky dlouho nevydržíme. Přesto, že někteří na sebe vyléváme plná vědra vody (poznáváš se, Pavle? :-)), máme se rádi a vždycky se budeme vracet jeden ke druhému i do školy, kde jsme strávili krásný kus mládí.

Alpiq
generální partner školy

Sambar sport
sponzor školy

© Gymnázium Kladno 2004-2024
Kontakty    Partneři    Webmasteři    Novinky    Vyhledávání (pre-alfa)