ze života školy

ERASMUS+

Pro studenty naší školy máme dvě velmi zajímavé nabídky z programů ERASMUS+

 

1. DISCOVER EU

Pokud jste se narodili mezi 1. 1. a 31. 12. 2006, splníte požadované podmínky pro přihlášení a budete mít štěstí při losování, můžete získat DiscoverEU European Youth Card“.

Tato karta vám umožní cestovat vlakem po Evropě zcela zdarma po dobu jednoho měsíce. Daný měsíc si sami zvolíte, a to v období od 1. 3. 2025 do 31. 5. 2026.
Cestovat můžete, jak často budete chtít, a to buď sami, nebo s až čtyřmi přáteli.

Přihlašování bude otevřeno 2. 10. 2024 ve 12:00 a uzavřeno 16. 10. 2024.

Pokud vás nabídka zaujala, procvičte si formální angličtinu a pečlivě si přečtěte podrobnosti této skvělé příležitosti ZDE

 

2. LET'S GO VIRAL!

Kdo se zajímá o digitální technologie, je kreativní a rád by se dozvěděl víc o tématu "Digital marketing"  a je mu 16+ let, pro toho je určena tato druhá nabídka.

Projekt ERASMUS+ s názvem Let's go viral“ se bude konat ve dnech 17.–28. října 2024 v Rokytnici nad Jizerou a setkají se na něm mladí lidé ze šesti evropských zemí.

A co víc - všechny náklady jsou hrazené z fondů EU.  Projekt je ale určen pouze těm, kteří se ještě nezúčastnili žádného jiného projektu Erasmus+,  ani momentálně nejsou příjemci jiných grantů Erasmus+.

Naše škola má rezervována 3 místa pro dívky a 3 pro hochy, takže prostudujte pečlivě detaily a  podmínky tohoto projektu ZDE

Pokud budete mít zájem,  napište v angličtině motivační dopis, proč právě vás bychom měli vyslat jako reprezentanta naší školy, a zašlete mi ho přes Teams nejpozději do úterka 17.9. 20.00, protože musíme do středy  dopoledne vybrat zájemce.
Z prvních 6 dívek a 6 chlapců pak vybereme tým, který bude reprezentovat naši školu i Českou republiku na této akci.

Takže kdo má zájem, neváhejte a už pište!

Veronika Mandlíková